Programma Dutch Health Week

Schrijf je hier direct in

Tenzinger is trotse platina partner van de Dutch Health Week, het grootste online evenement voor de zorgsector in 2021. De week vindt plaats van 18 t/m 21 mei 2021. Tijdens deze week verzorgen we verschillende webinars die jij kunt bijwonen. Op deze pagina vind je het programma.

Wil jij er bij zijn?

Meld je dan kosteloos aan via deze registratielink en we zien je graag bij onze sessies!

Woensdag 19 mei | 11:15-11:45

Regeldruk binnen de langdurige zorg

Al jaren gaat de zorg gebukt onder zware regeldruk. Zorgmedewerkers brengen in verhouding veel tijd door achter de computer, tijd die we veel liever besteed zien aan cliënten en patiënten. Daarom is er al meerdere jaren aandacht voor het verlagen van die regeldruk. Maar wat zijn nu eigenlijk de oorzaken van regeldruk? Welke oplossingen zijn er al voorhanden en wat is het effect van de maatregelen die tot nu toe zijn genomen? In deze sessie neemt Heike Brandes je mee langs deze vragen.

Registreer je hier voor deelname

 

 

 

Heike Brandes

Woensdag 19 mei | 14:15-14:45

Trends en ontwikkelingen in de zorgmarkt

Binnen de zorgmarkten waar Tenzinger actief in is GGZ, Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Ouderenzorg, zien we verschillende trends en ontwikkelingen. Deze trends en ontwikkelingen hebben we onderverdeeld in verschillende thema’s, denk aan: digitalisering, vergrijzing en samenwerking. Graag delen we dit met jullie en daarnaast zijn we benieuwd of jullie deze trends en ontwikkelingen herkennen. We willen niet alleen wat brengen, maar graag ook wat halen dus interactie via de chat is erg waardevol! Met Quintijn Aman.

Registreer je hier voor deelname

 Quintijn

Woensdag 19 mei | 15:45-16:15

Positieve Gezondheid in de praktijk

In Positieve Gezondheid staat een betekenisvol leven centraal. Daarom wordt mensen gevraagd wat zij zélf het liefst willen veranderen. Je spreekt daarmee hun bron van veerkracht aan. Steeds meer professionals vinden in Positieve Gezondheid de sleutel om dat wat vastloopt in de zorg te verbeteren. Of het nu gaat om spreekuren, beleidskeuzes of de zorg voor patiënten. De grondlegger van deze filosofie, Machteld Huber, gaat in gesprek met Arriejanne Brouwer. Want hoe breng je zo’n filosofie nu in de praktijk en hoe kijken we als softwareleverancier hier tegenaan? Je hoort het tijdens deze sessie over Positieve Gezondheid in de praktijk.

Registreer je hier voor deelname

Donderdag 20 mei | 12:45-13:15

De Ideale zorgorganisatie: Bestuurders met lef zijn aan zet!

Mensen worden steeds ouder, de zorgvraag neemt toe, technologische ontwikkelingen vragen om investeringen, maar de budgetten stijgen nauwelijks. Zorgorganisaties staan voor enorme uitdagingen, die ze alleen aan kunnen als ze gezond en in balans zijn. Tenzinger heeft een visie en concept ontwikkeld waarmee jouw organisatie integraal gediagnostiseerd en in balans gebracht kan worden: De Ideale Zorgorganisatie (IZO). In deze sessie vertelt Itske Lindhout wat het concept inhoudt en hoe we de stand van zaken in jouw organisatie kunnen meten via onze quickscan en scorecard. Woon deze online sessie bij en hoor hoe we bij jou de diagnose kunnen stellen.

Registreer je hier voor deelname

Donderdag 20 mei | 13:30-14:15

Hoe draagt AI bij aan een betere zorg?

AI is overal om ons heen. Maar hoe zit het met AI in de zorg? Hoe zetten zorgorganisaties AI in? Wat zijn toepassingen voor mijn organisatie of vakgebied? In dit blok krijg je een update van recente ontwikkelingen en concrete toepassingen. Joran Lokkerbol, Data Scientist en docent van onze Datascience Masterclasses, gaat live in gesprek met de volgende professionals:

Frederieke Jacobs (Smart Health), Joost Morssinkhof (Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis (ETZ)), Margot de Waal- Verheijen CMIO (Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis (ETZ)), Philip Van De Poel (Dutch Health Hub), Pieter Jeekel (Nederlandse AI Coalitie), Sabine Uitslag.

Registreer je hier voor deelname

Joran

Donderdag 20 mei | 14:15-14:45

Ben jij klaar om een stap in de toekomst te zetten?

Als medeoprichter van de Tenzinger startup 6Gorilla’s is het de missie van David Tom om de zorg door middel van data te verbeteren. In deze sessie neemt hij je samen met Siep Kosse mee in de wereld Data Science. Zijn dat robots die in de behandelkamer helpen, of toch niet? Aan de hand van machine learning en de beschikbare data laat David de ontelbare mogelijkheden zien om zorgprocessen te optimaliseren. Ben jij klaar voor een stap in de toekomst van de zorg? Lees hier meer over deze sessie.

Registreer je hier voor deelname