Evenementen en kennissessies

Welkom op de evenementen pagina van Tenzinger! Hier vind je een overzicht van alle evenementen die namens Tenzinger en de labels Medicore, Cure4, Fierit en 6G worden aangeboden. Ook kun je hier opnames terugkijken van evenement die geweest zijn.

Helaas bieden we op dit moment geen fysieke evenementen aan, maar we nodigen je uit om één van onze online sessies bij te wonen. Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van zorg en IT.

Webinar | Maak optimaal gebruik van de subsidieregeling

22 juni 2021 - 10:00
Het kan zijn dat je als zorgorganisatie vragen hebt over de subsidieregeling InZicht. Tijdens dit webinar nemen onze sprekers je mee in de belangrijkste en meest gestelde vragen vanuit zorgorganisaties.
Bekijk evenement Bekijk evenement

Opname | Simulaties: uitkomsten en inzichten uitgelegd

8 juni 2021 - 09:30
Benieuwd naar de resultaten van de de simulaties bij onze opdrachtgevers, tot nu toe? Bekijk dan de opname van dit webinar terug!
Bekijk evenement Bekijk evenement

Opnames | Dutch Health Week

18 mei 2021 - 09:00
Van dinsdag 18 t/m 21 mei was de Dutch Health Week, hét grootste online event voor professionals in de zorg. Tenzinger heeft een aantal sessies verzorgd. Bekijk ze hier terug!
Bekijk evenement Bekijk evenement

Opname | De Afsprakenkaart: van chaos naar overzicht en inzicht

1 april 2021 - 10:00
Ben jij benieuwd naar het idee achter de Afsprakenkaart, de tot standkoming hiervan, de implementatie en de verdere ontwikkeling van de Afsprakenkaart? Bekijk dan de opname van het webinar!
Bekijk evenement Bekijk evenement

Opname | E-health…dichtbij dankzij de afstand

23 maart 2021 - 14:00
Laat je tijdens de presentatie inspireren door de visie op het implementeren van e-health vanuit Vlaamse zorginstellingen.
Bekijk evenement Bekijk evenement

Opname | Simulatie ZPM

29 januari 2021 - 10:30
Per 1 januari 2022 wordt zorg afgerekend via het zorgprestatiemodel. Deze enorme verandering heeft impact op de bedrijfsvoering van jouw zorgorganisatie, de manier van zorg verlenen en uiteraard primair op de financiële opbrengst van de zorg. We een programma ontwikkeld waarmee je snel en gedetailleerd inzicht kunt krijgen.
Bekijk evenement Bekijk evenement

Opname | Eén cliënt één dossier dankzij het medisch- en behandeldossier

26 januari 2021 - 12:00
Eén cliënt, één dossier; Hoe fijn is het dat alle informatie rondom de cliënt in 1 dossier vastgelegd kan worden? Tijdens deze sessie nemen wij jullie mee in de mogelijkheden binnen het ECD Fierit.
Bekijk evenement Bekijk evenement

Opname| Positieve Gezondheid

25 januari 2021 - 12:00
Tijdens deze sessie zal je meer over Positieve Gezondheid te weten komen en hoe ons ECD Fierit bij deze methodiek kan ondersteunen.
Bekijk evenement Bekijk evenement

Opname | Digitale toegang tot de zorg

10 december 2020 - 11:00
Op donderdag 10 december organiseert Medicore een webinar over Digitale toegang tot de zorg. Het is belangrijk om de toegang voor de verschillende gebruikers van het portaal goed in te richten.
Bekijk evenement Bekijk evenement

Opname | Van DB(B)C naar ZPM

3 december 2020 - 12:00
Onze experts op het gebied van het zorgprestatiemodel zijn vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling van het zorgprestatiemodel. Zij begrijpen wat de impact is op de bedrijfsvoering van zorginstellingen en delen graag hun kennis met jou tijdens het webinar Van DB(B)C naar ZPM.
Bekijk evenement Bekijk evenement

Opname | De Ideale Zorgadministratie

3 december 2020 - 12:00
Op basis van jarenlange ervaringen hebben wij het model voor de Ideale Zorgadministratie (IZA) en de Ideale Zorg Organisatie (IZO) ontwikkeld. Door essentiële processen te optimaliseren en toekomstbestendig te maken is het mogelijk om voor jou de Ideale Zorgadministratie te realiseren.
Bekijk evenement Bekijk evenement