Terug naar alle eventsWebinar7 Oct10:00

Webinar

Haal meer uit je HRM en Payroll software van AFAS

Al 2,7 miljoen Nederlanders krijgen hun loonstrook via de software van AFAS. Als organisatie wil je natuurlijk dat alle salarissen op tijd en juist worden uitbetaald aan je medewerkers. Door processen binnen je salarisadministratie te optimaliseren en automatiseren voorkom je dubbel werk en dit scheelt je een hoop tijd. Bovendien verlaag je de kans op fouten door alle automatische controles die AFAS voor je doet. Maken jullie hier optimaal gebruik van?

Tips voor een slimmere HR- en salarisadministratie
Voor AFAS geldt wat voor heel veel softwarepakketten geldt: een gemiddelde gebruiker maakt slechts gebruik van 20 procent van de mogelijkheden die de software biedt. En dat is ook niet zo gek, want de mogelijkheden in AFAS zijn ontzettend groot. Daarom helpen wij je een handje!

In dit webinar nemen onze experts van Cure4 Marit Hagenbeek en Wout van den Berg je mee in de grootste uitdagingen die zij dagelijks bij zorgorganisaties tegenkomen. Ook delen zij een aantal concrete tips voor een slimmere HR- en salarisadministratie. Zo kun jij meer uit je AFAS pakket halen.

Schrijf je in voor het webinar
Meld je snel aan voor ons webinar op donderdag 7 oktober van 10:00 tot 11:00 uur. Kun je er niet bij zijn? Schrijf je dan alsnog in om de opname van het webinar achteraf te ontvangen.

Sprekers

Marit Hagenbeek (HR Consultant bij Cure4) + Wout van den Berg (Payroll Consultant bij Cure4)