Samen slimmer

Tenzinger Zorgverslimmers Festival

Dit event heeft plaatsgevonden op donderdag 9 maart 2023.

Slim als je erbij bent

Speciaal voor opdrachtgevers en gebruikers van Medicore, Fierit, Cure4, Business Consultancy en 6gorilla’s organiseren we op 9 maart het Zorgverslimmers Festival. Op deze klantendag staat het delen van kennis centraal. Hoe werken we samen slimmer en wat kun jij van Tenzinger verwachten? Je kunt genieten van inspirerende sprekers en inhoudelijke kennissessies, allemaal in een echte festival sfeer, onder leiding van host Aldith Hunkar.

 

 

 

 

Programma

12:00 – 13:00 uur Inloop met lunch

13:00 – 13:30 uur Opening door Boris Hololtcheff

13:30 – 14:00 uur Keynote | Go data met Egge van der Poel

14:00 – 16:15 uur Samen slimmer: inhoudelijke break-out sessies

16:15 – 16:45 uur Keynote | Stay human met Eva Eikhout

16:45 – 17:15 uur Uitreiking Zorgverslimmer Award 2023

17:15 – 18:30 uur Borrel

 

Samen slimmer blokkenschema

Tussen 14:00 en 16:15 uur vinden er verschillende informerende en inspirerende sessies plaats op onze stages. Je mag aansluiten bij elke sessie die je wil. Er zijn meerdere sessies tegelijkertijd, dus er is wat te kiezen! Je kunt je ook laten verrassen op het Kennisplein, waar we allerlei demo’s geven, bijvoorbeeld over de Zorgapp.

 

 

 

Roadmap 2023

Natuurlijk staan we uitgebreid stil bij de roadmaps van onze verschillende producten. Je hoort in deze sessies meer over de thema’s voor 2023. We lichten de geplande ontwikkelprojecten voor de eerste helft van 2023 nader toe en gaan graag het gesprek aan over de ontwikkelprojecten die we in de tweede helft van 2023 op willen pakken.

Roadmap Fierit
Spreker: Benjamin Veld, Productmanager Fierit

Roadmap Medicore
Spreker: Maarten van Vulpen, Productmanager Medicore

Roadmap 6gorilla’s
Spreker: Joris Erlings, Operationeel Directeur 6Gorilla’s

 

No more no-shows!

No-shows zijn een veroorzaker van productieverlies. Het kost de behandelaar veel tijd en is ook in financiële zin kostbaar. Anton Kuijer en Quintijn Aman werken vanuit de gebundelde krachten van 6Gorilla’s en Business Consultancy aan het reduceren van no-shows bij GGZ Breburg. Dit doen ze aan de hand van de inzet van data science met het BI team, gecombineerd met het voeren van gesprekken met inhoudelijk betrokken bij no-shows, zoals behandelaren en ZA-specialisten. Het doel, de aanpak en de uitkomsten van dit project delen wij in onze sessie: No more no-shows! Zorg dat je erbij bent zodat je ook met je eigen no-shows aan de slag kunt!

Sprekers: Peter van den Hurk, teammanager BI bij GGZ Breburg, Quintijn Aman, Business Consultant en Anton Kuijer, Data Scientist 6Gorilla’s

 

Het ECD in je broekzak met de Tenzinger Zorgapp | Fierit

Met de Tenzinger Zorgapp heb je met één klik alle informatie die je nodig hebt. Zo kun je op elk moment veilig gegevens vanuit het ECD bekijken én nieuwe informatie toevoegen. Je kunt dit direct bij de cliënt doen, zodat registratie achteraf niet meer nodig is.

Sprekers: Luna de Rooij, Consultant Fierit en Bob Minkels van CareConnections

 

Het ECD in je broekzak met de Tenzinger Zorgapp | Medicore

Met de Tenzinger Zorgapp heb je met één klik alle informatie die je nodig hebt. Zo kun je op elk moment veilig gegevens vanuit het ECD bekijken én nieuwe informatie toevoegen. Je kunt dit direct bij de cliënt doen, zodat registratie achteraf niet meer nodig is.

Spreker: Ben van Harten, Business Developer Medicore

 

Grip op data met het 6Gorilla’s dataplatform

Onderwerpen als personeelstekorten, financiering en het veranderende zorgveld bepalen de agenda van zorginstellingen en houden ambities op het gebied van innovatie op de achtergrond. Grip op data geeft je organisatie waardevolle tijd terug. Ken je het belang van data, maar weet je niet waar je moet beginnen? Meld je aan voor de sessie en ontdek hoe je met het dataplatform stappen zet naar een gezonde, toekomstbestendige zorgorganisatie.

Sprekers: Maja Vasic, Business developer 6Gorilla’s en Jeroen Sen, directeur 6Gorilla’s

 

Next level insights met het Fierit ECD

Het begint allemaal met inzicht. Weet jij aan welke knoppen je moet draaien om efficiënter, effectiever of meer rendabel te werken? Wij helpen je daar inzicht in te krijgen. Dat doen we bijvoorbeeld met slimme dashboards of de ontsluiting met het dataplatform. Erwin behandelt in deze sessie de thema’s planning & logistiek, financieel en zorg.

Spreker: Erwin Veneman, Senior Consultant Fierit

 

Next level insights met het Medicore ECD

Het begint allemaal met inzicht. Amy Ahluwalia deelt in deze sessie onze visie en strategie voor Insights en Signaleringen in Medicore. Wat zijn onze plannen voor het creëren van overzicht, inzicht én uitzicht voor Medicore eindgebruikers.

Spreker: Amy Ahluwalia, Productmanager Medicore

 

Groepsregistratie opname en verblijf in Medicore

Eén van onze uitgangspunten is dat een zorgverlener zich bij de dagelijkse werkzaamheden niet druk hoeft te maken over de onderliggende financiering van een cliënt. Zeker in de jeugdhulp bij begeleiding van groepen die bestaan uit kinderen uit verschillende jeugdhulpregio’s, met allen een eigen uitvoeringsvariant, is dit een enorme uitdaging. Tijdens deze sessie bespreken we hoe we met specifieke inrichting die registratielast bij Youké hebben kunnen wegnemen, waardoor zij meer tijd overhouden voor zorg.

Sprekers: Rosanne Luimes, Beleidsadviseur en projectleider ECD bij Youké en Maurice Prijs, Senior consultant Medicore

 

Slimmere en snellere processen met RPA

Robotic Process Automation (RPA) kent vele toepassingsmogelijkheden waarmee we de zorg kunnen verslimmen. Samen met onze partner Tactstone laten wij zien hoe robotisering ons helpt ons werk nog sneller te doen en wat dat kan betekenen voor zorginstellingen.

Sprekers: Arjan Hoogendijk, Teammanager Outsourcing Cure4 en Mark de Poorter van Tactstone

 

De rol van API’s in het Medicore ECD

Je hoort welke stappen we tot nu toe hebben gezet en wat de vervolgstappen zijn voor het uitwisselen van informatie met Medicore. Ook gaan we graag met jou in gesprek over de informatie jij graag ontsloten willen hebben voor slimme integraties met andere systemen.

Sprekers: Jeroen van Dijk, IT Architect en Frans Plaisier, Teammanager Integrations

 

Meer tijd voor zorg met slimme standaarden

Binnen het Fierit ECD zijn er verschillende methodieken en standaarden beschikbaar die het makkelijker maken om persoonsgericht en methodisch te werken. Bijvoorbeeld Mikzo of Triple-C. Maakt jouw zorgorganisatie al voldoende gebruik van deze methodieken? We laten je met verschillende praktijkvoorbeelden zien hoe jouw zorgorganisatie (nog) beter kan aansluiten op standaarden.

Sprekers: Ivar Grote Punt, Senior Consultant Fierit en Hanneke Wolff, Functioneel Applicatie consultant Fierit

 

Is jouw zorgorganisatie al klaar voor data science?

Met de steeds groeiende hoeveelheid gegevens die beschikbaar zijn, lijkt de inzet van data science een logische stap om de kwaliteit van zorg te verbeteren en kosten te besparen. Toch is het goed om je af te vragen: is mijn zorgorganisatie klaar voor data science? Tijdens deze sessie gaat het Data Science team van 6Gorilla’s in op de vragen die jij jezelf moet stellen als je een data science project overweegt.

Spreker: Tom Mul, Data scientist 6Gorilla’s

 

Shared services verslimmen de zorg

In het speelveld van administratieve processen spelen grip en inzicht een hele belangrijke rol. Zorginstellingen worstelen hoe ze deze processen efficiënt kunnen inrichten zonder hierbij te moeten inleveren op juist deze punten. In deze breakout laten we zien hoe onze shared services kunnen bijdragen aan het vergroten van grip en inzicht en hand in hand  gaan met efficiënter werken. Vanuit de visie van Cure4 geven we een inkijk wat dit voor zorginstellingen kan betekenen.

Spreker: Dries van Acker, Directeur Cure4

 

Slimmer sturen = meer tijd voor zorg

Slim gebruik van data speelt een steeds belangrijkere rol bij procesoptimalisatie. Business consultancy helpt je om van data, naar inzicht, naar actie, naar control te komen. Samen zorgen we ervoor dat jij alle inzichten en nieuwe kennis kunt omzetten in next level stuurinformatie. Ontdek in 20 minuten hoe de Tenzinger Business consultants zorgorganisaties verslimmen en helpen de stap naar datagedreven werken te zetten.

Sprekers: Iris Gielen en Kelly Dake, Business consultants

Go data met Egge van der Poel

Egge van der Poel, een beta met een alfarandje, is expert op het gebied van Big Data in de gezondheidszorg. Sinds 2015 is hij Clinical Data Scientist bij het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Daarnaast is hij als Academic Director bij TIOS en teamlead Data and Health bij de Jheronimus Academy of Data Science betrokken bij data educatieprogramma’s. Egge schreef in 2022 het boek Geheelmeesters en greep vorig jaar net naast de Zorgverslimmer Award.

Egge neemt ons mee in zijn visie op de toegevoegde waarde van data en data science in de zorg.

Stay human met Eva Eikhout

Eva Eikhout is programmamaker en presentator + ervaringsdeskundige als het gaat om langdurige zorg. Ze werd in 1996 geboren, kerngezond, maar met haar ledematen voor een groot deel afwezig. Dat liet haar niet tegenhouden om auditie te doen voor de BNNVARA Academy en bij YUNG DWDD aan de slag te gaan. Daarnaast maakt ze meerdere YouTube series, waaronder Eva en de Eva’s, en spreekt ze vaak over maatschappelijke kwesties.

Eva laat zien hoe belangrijk het is dat de zorg menselijk blijft.

Uitreiking Zorgverslimmer award 2023

Tijdens het Tenzinger Zorgverslimmers Festival reiken wij de Zorgverslimmer award 2023 uit. Elk jaar nomineren we 24 Zorgverslimmers. Deze bedenkers van slimme oplossingen zorgen ervoor dat zorgverleners meer tijd hebben voor zorg. Dat is hard nodig. Met maar 24 uur in een dag en de zorgvraag die maar blijft groeien, telt elk uur. Met deze award wil Tenzinger iedereen in de zorg aansporen om mee te blijven denken én werken aan een slimmere zorg. Heb je al gestemd op je favoriete Zorgverslimmer?

Stem!