Fierit

Het ECD voor de ouderenzorg

Meer informatie

 

Fierit

Het ECD voor de gehandicaptenzorg

Meer informatie
Friendly nurse supporting of senior woman

Fierit is hét ECD voor de ouderenzorg en gehandicaptenzorg

Als zorgorganisatie wil je het complete zorgproces in goede banen leiden. Informatie moet altijd up-to-date, volledig en inzichtelijk zijn voor alle betrokkenen. Je hebt daarbij behoefte aan een oplossing die je hierin volledig ondersteunt, die cliënten en verwanten de mogelijkheid biedt de regie in eigen hand te nemen en die het werk van de zorgmedewerkers eenvoudiger maakt. Met ons ECD worden alle zorg- en administratieve processen geoptimaliseerd en kunnen gegevens op een betrouwbare wijze en volgens wet- en regelgeving worden uitgewisseld. Van registratie tot declaratie, van intake tot zorgplan evaluatie, iedereen werkt binnen één dossier.

Dagelijks werken er al meer dan 150.000 zorgprofessionals met onze oplossingen en hiermee ondersteunen zij meer dan 320.000 cliënten. Dankzij de flexibiliteit van onze oplossingen kan de inrichting van het ECD volledig worden afgestemd op jullie eigen werkprocessen en methodieken.

Lees meer over het ECD Fierit

“Onze medewerkers willen hun tijd zoveel mogelijk besteden aan het verlenen van zorg en geen last hebben van administratieve rompslomp. Met Fierit wordt dit vereenvoudigd.”

Downloads

Optimale registratie in Fierit

Download factsheet Download factsheet

Fierit Zorg App

Download factsheet Download factsheet

10 voordelen van Fierit

Download brochure Download brochure

Houd meer waardevolle tijd over voor je cliënt met de Zorg App

Zorgprofessionals willen zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan zorgregistratie. Zij willen hun uren namelijk vooral besteden aan het leveren van kwalitatieve zorg. Toch is het belangrijk dat de documentatie in het zorgproces goed uitgevoerd wordt en dat de relevante cliëntinformatie altijd en overal beschikbaar is.

De Zorg App biedt een eenvoudig en gebruiksvriendelijk platform waarbij de zorgprofessional op elke locatie veilig informatie vanuit het ECD kan raadplegen én nieuwe informatie kan toevoegen, zonder dat dit ten koste gaat van het cliëntcontact.

Ben je benieuwd naar alle voordelen? Download dan ook onze Zorg App factsheet.

Bekijk ook onze aanvullende oplossingen

Business Intelligence

Door de uitdagende dynamiek in de zorgmarkt moet je steeds efficiënter gaan werken en ben je continu op zoek naar verbeteringen. Dit vraagt om inzicht en overzicht! Onze Business Intelligence oplossing Zorgmonitor verzamelt gegevens van onder andere financiën, personeel, productie en cliënten vanuit alle bronnen binnen de organisatie. De overzichtelijke dashboards en rapportages helpen bij het maken van strategische keuzes en voorspellen van uitdagingen.

Klik hier
Klik hier

Medisch- en behandeldossier

Met de integratie van de medische en behandelgegevens in het cliëntdossier geven we ons multidisciplinaire ECD een verdere verdieping. Alle disciplines en betrokkenen kunnen in één dossier werken. Hierdoor kan er een integraal beeld worden geschetst en kunnen alle disciplines beter en gemakkelijker samenwerken en gegevens uitwisselen, zodat de cliënt de best mogelijke zorg krijgt.

Klik hier
Klik hier

Zorg App

Zorgprofessionals willen zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan zorgregistratie. Toch is het belangrijk dat de documentatie in het zorgproces goed uitgevoerd wordt en dat de relevante cliëntinformatie altijd en overal beschikbaar is. De Zorg App biedt een eenvoudig en gebruiksvriendelijk platform waarbij de zorgprofessional op elke locatie veilig informatie vanuit het ECD kan raadplegen én nieuwe informatie kan toevoegen, zonder dat dit ten koste gaat van het cliëntcontact.

Klik hier
Klik hier

Planning & Rooster

Naast de grote hoeveelheid zorgprofessionals en vrijwilligers hebben zorgorganisaties te maken met onregelmatige werktijden, steeds complexere vormen van zorg en worden er hoge eisen gesteld aan kwaliteitseisen van werknemers. Deze veranderingen zijn van invloed op zowel de administratie als het rooster. We hebben een totaalpakket ontwikkeld dat gekoppeld is met het ECD en die volledig gericht is op het wegnemen van alle complexiteit.

Klik hier
Klik hier

Data Science

Al jarenlang leggen zorgorganisaties een schat aan data vast over de zorg die zij leveren. Nu is het tijd om al die historische data voor hen te laten werken. De mogelijkheden van Data Science liggen binnen handbereik. Aan de hand van machine learning en de beschikbare data kan 6G allerhande zaken afleiden. Zo is het eenvoudig om voor zorgverleners alle behandelingen en vergelijkbare kenmerken inzichtelijk te maken. Dat zorgt ervoor dat spitten door alle dossiers in het ECD verleden tijd is. Of de mogelijkheid om emoties in tekst te kwantificeren om zo een indruk te geven van cliënten.

Klik hier
Klik hier

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief met interessante blogs, leerzame praktijkverhalen, evenementen en ontwikkelingen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Actueel

Evenementen & Trainingen

Bekijk onze agenda met interessante evenementen en trainingen.
Lees verder Lees verder

Nieuws & Blogs

Lees onze meest actuele nieuwsberichten en blogs.
Bekijk Bekijk

Download onze content

Download interessante whitepapers, brochures en factsheets.
Lees verder Lees verder
Neem gerust contact met ons op

Heb je vragen?

Onze collega’s staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Neem contact op