Opname03 dec 2020

Het pleegzorg proces en inzage in dossiers van een kind

Op 26 november vond het webinar ‘Het pleegzorg proces en de uitdagingen rondom inzage in dossiers van een kind’ plaats. Heb je het gemist of wil je het terugkijken? Dat kan hier!

Frank van Mossevelde, Productowner bij Medicore, vertelt hoe in het ECD cruciale pleegzorg processen worden ondersteund en wat hierbij de visie is van Medicore. Hij heeft daarbij ook aandacht voor de registratie van het systeem van het kind, en de registratie en workflow rondom pleeggezinnen. Ben je verder benieuwd naar de ondersteuning van matching- en plaatsing processen? Of het faciliteren van samenwerking & communicatie tussen pleegzorgbegeleiders en pleegouders? Ook hier zal Frank je in meenemen tijdens dit webinar.

Frank van Mossevelde

Zorgverslimmer bij Tenzinger

Bekijk profielBekijk profiel

Charlotte Kuijer, afstudeerster aan de Universiteit Utrecht, doet op dit moment onderzoek naar de toegang van wettelijke en niet-wettelijke vertegenwoordigers tot het medisch dossier van een kind. Een opvallend resultaat uit haar onderzoek is: de aanpassingen die mogelijk gemaakt moeten worden in de cliëntregistratie en verslaglegging. Uiteraard vertelt Charlotte hoe ze tot dit resultaat is gekomen en wat haar aanbevelingen zijn.

Tot slot vond een paneldiscussie plaats met een legal consultant en een strategisch consultant over de verantwoordelijkheid van zorgorganisaties rondom dit onderwerp. Deelnemers hadden de mogelijkheid om deel te nemen via de chat.

PowerPoint
Naast de opname heb je toegang tot de PowerPoint presentatie. Downloaden kan via het formulier!

Deel:   

Bekijk de opname

Vul onderstaand formulier in en ontvang de opname van het webinar.