Opname17 feb 2022

Uitzending Tenzinger Zorgverslimmers Show

In gesprek met Zorgverslimmer award winnaar Yvette Roke

Donderdag 10 februari vond de eerste live uitzending van de Tenzinger Zorgverslimmer Show plaats. Tijdens deze talkshow ging presentatrice Nicole Terborg in gesprek met inspirerende en spraakmakende Zorgverslimmers. Het thema dat centraal staat is: Zorgverslimmen: hoe doe je dat? Hoe creëer je meer tijd en aandacht voor innovatie in de zorg? En onder het motto ‘voorspellen is beter dan genezen’: hoe zet je data in voor een betere jeugd- en pleegzorg?

Bekijk hier het gesprek dat Nicole heeft met Yvette Roke, Jerry Alon en Boris Hololtcheff.

Bekijk de opname

Een toekomst waarin er meer tijd, aandacht en geld is voor de zorg. Het lukt alleen als we het op een andere manier inrichten. Anders zijn er in 2040 twee keer zoveel zorgprofessionals nodig als vandaag. En wordt het drukker, duurder en uitputtender. Maar gelukkig zijn er veel mensen die hier iets aan doen. Zij die de zorg slimmer maken. En om hen draait de Zorgverslimmer award.

Yvette Roke, psychiater bij GGz Centraal, nam de Tenzinger Zorgverslimmer award 2021 in ontvangst. Samen met presentatrice Nicole Terborg, Boris Hololtcheff (CEO Tenzinger) en Jerry Allon (jurylid Zorgverslimmer award, ervaringsdeskundige GGZ, ambassadeur Stichting Socialrun, docent en auteur van het boek ‘Voor mij was je het al’) gaat ze in gesprek over haar slimme innovatie, de app Stress Autism Mate (SAM): wat was haar motivatie om de app te ontwikkelen, welke obstakels is zij tegen gekomen, wie heeft haar geïnspireerd en wat zijn haar dromen.

 

 

 

Bekijk profielBekijk profiel

Kijk hier de live uitzending terug

Na het versturen van het formulier ontvang je een link om de opname terug te kijken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zo ben jij elke maand op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de zorg!