AFAS expert in de zorg

AFAS applicatiebeheer

AFAS in de zorg

Na een succesvolle implementatie of optimalisatie is goed applicatiebeheer belangrijk om de kwaliteit van de inrichting te borgen en alle functionaliteiten optimaal te laten werken.

Veel organisaties doen het beheer van de AFAS-applicatie zelf. Je kunt het ook overlaten aan gespecialiseerde experts. Wij nemen alle facetten van applicatiebeheer voor jou uit handen zodat de kwaliteit en prestaties gegarandeerd blijven. Bij ons is het mogelijk om het applicatiebeheer modulair samen te stellen en je kunt tussentijds het beheer naar jouw behoeften up- of downgraden.

Wij zijn een van de drie door AFAS gecertificeerde implementatiepartners van AFAS voor Zorg en Welzijn. Tenzinger heeft veel kennis en ervaring met het automatiseren van zorgspecifieke processen. Wij kunnen AFAS specifiek en op maat voor jouw zorginstelling implementeren, optimaliseren en beheren.

Heeft u een vraag?

Maja Vasic

Zorgverslimmer bij Tenzinger

Neem contact opNeem contact op

Tenzinger helpt jou bij:

  • Ondersteuning van de gebruikers, bijvoorbeeld met trainingen en instructies
  • Functioneel beheer, voor het onderhouden van de bestaande inrichting of begeleiding bij het opstellen van een nieuw functioneel ontwerp
  • Technisch beheer, zodat de applicatie altijd optimaal presteert
  • Administratief beheer, zodat kennis en informatie voor iedereen toegankelijk is

Ook interessant

Whitepaper29 jul 2021

Optimaliseer AFAS in de zorg

Open link
Whitepaper07 mrt 2021

Succesfactoren voor een positieve ECD-businesscase

Open link