Tenzinger Ecosysteem

 

Tenzinger Ecosysteem
In het Tenzinger Ecosysteem wordt data uit de Tenzinger ECD’s gekoppeld aan data van andere systemen. We gaan verder dan alleen systemen interoperabel maken; we verbinden en verrijken de data en zetten het om in kennis. Die kennis geven we terug aan de sector. Zodat de sector daarmee processen kan optimaliseren en behandelingen verbeteren.

Met data maken we de zorg beter voor de cliënt, aantrekkelijker voor de zorgprofessional en kosteneffectiever voor de maatschappij.

Het Tenzinger Ecosysteem is de volgende stap van ICT in de zorg. In de care sector zijn we de grootste speler in de ICT. Daardoor kunnen we volop inzetten op innovatie en de doorontwikkeling van het ecosysteem. We ontwikkelen modules, brengen connectiviteit tot stand en bouwen ons 6Gorilla’s dataplatform en datawarehouse uit. Met ons netwerk van specialistische partners bouwen we elke dag aan een effectiever en completer ecosysteem. Dit is waar zorgverlenening met een ‘single source of truth’ begint.

Bekijk opname Tenzinger Adviseursdag 2021

We staan aan het begin van de digitale revolutie in de zorg. Met innovatie, data én intensieve samenwerking gaan we de zorguitdagingen van de 21ste eeuw aan. Via het Tenzinger Ecosysteem verbinden we ons aan partners die hetzelfde willen als wij: IMPACT maken in de zorg. Op donderdag 29 april was daarom de Tenzinger Adviseursdag.

In de markten waar wij actief zijn, Jeugdzorg, GGZ, Gehandicaptenzorg en VVT, zien wij trends en ontwikkelingen bij zorgorganisaties. Dit delen we tijdens de Adviseursdag en door middel van polls is er veel interactie. Verder worden belangrijke thema’s besproken: wat is hot and happening in het EPD en ECD land, wat is de status van het zorgprestatiemodel. Tot slot het belangrijkste thema waar we vandaag de dag allemaal mee te maken hebben: data. Hoe gaan we hiermee om in de zorg en wat is onze visie?

Heb jij dit gemist? Geen zorgen!
Je kunt via de onderstaande knop de opname bekijken:

Download de opname hier

Meer informatie over het Tenzinger Ecosysteem?

De zorg ontwikkelt zich tot een netwerk waarin zorgorganisaties, zorgverleners, cliënten, zorgfinanciers en netwerkpartners samenwerken en informatie delen. Het gebruik van standaarden is een voorwaarde om tot versnelling van de uitwisseling van zorgdata te komen. In dit whitepaper gaan we dieper in op de uitwisseling en standaarden binnen het Tenzinger Ecosysteem.

Marlies

Samenwerken voor de zorg

Door intensief samen te werken met partners maken we het ecosysteem succesvol. Alleen met elkaar kunnen we zorgen voor verdere integratie van systemen om de zorg duurzaam toegankelijk te maken. Dit is de toekomst.

Sluit je aan bij het partner netwerk
Als Tenzinger preffered partner heb je toegang tot ons uitgebreide netwerk en kennisplatform. Je profiteert van ons geïntegreerde platform waarop meerdere aanbieders vloeiend producten, diensten en gegevens delen. Voor onze partners organiseren we kennissessies en bijeenkomsten. Om elkaar te ontmoeten, te verbinden en samen betere oplossingen te ontwikkelen voor de zorg.

Wij komen graag in contact met jou via partner@tenzinger.com.

Met vriendelijke groet,

Marlies Tempelaar
Sales Director