Zondag 12 juni 2022

Trainingsdag Socialrun | Papendal

We mogen weer!

Op zondag 12 juni organiseren Tenzinger & Stichting Socialrun voor de derde keer een trainingsdag bij Sportcentrum Papendal. Een sportieve, leerzame en vooral ook gezellige middag waar alle teamleden die meedoen aan de Socialrun samen trainen, workshops volgen en ervaringen met elkaar delen. Tenzinger is dit jaar voor het vijfde jaar op rij sponsor van de Socialrun!

Voor wie: Deelnemers aan de Socialrun 2022
Wanneer: Zondag 12 juni, van 12:45 – 17:00 uur
Waar: Sportcentrum Papendal, Arnhem

Lees hieronder welke clinics en workshops er gegeven worden en schrijf je in.

Schrijf je in

Clinics en workshops

 • Hardloopclinic

Altijd al een keer een goede loopscholing van een professional willen hebben? Het kan tijdens de trainingsdag! Wegens groot succes eerdere jaren komt ook dit jaar Marti ten Kate weer een hardloopclinic geven. Hij nam deel aan de Olympische Spelen, twee wereldkampioenschappen en twee Europese kampioenschappen. Hij werd dertien maal Nederlands kampioen!

 • Tips voor onderweg

Hoe kan je de dagen indelen? Waar moet je echt aan denken? Welke zaken kun je voorbereiden? Een ervaren Socialrunner geeft antwoord op al deze vragen en meer. Deze workshopleider doet al vele jaren mee met de Socialrun in verschillende rollen en diverse teams. In deze workshop krijg je praktische handvaten om het geheel te vereenvoudigen.

Clinics en workshops

 • Masseren kun je leren

Henry de Vrij heeft zijn eigen sportmassagepraktijk en is een van de oudgediende van de Socialrun. Al vele jaren gaat hij trouw mee als masseur. Als iemand je kan vertellen hoe je de spieren van de deelnemers kan kneden is Henry het wel. Simpel en praktisch. Zonder massagetafel, gewoon langs de kant van de weg of op de overnachtingsplaats.

 • Koken en voeding

Wat geef je zo’n grote groep te eten en hoe zorg je dat het lekker en voedzaam is? Wat is nou dat ene toverrecept dat ervoor zorgt dat alle lopers en fietsers het volhouden tot de volgende rustplek? Schrijf je in voor deze workshop en kom erachter!

Clinics en workshops

 • Sociale media

Wat plaats je op welke socials en hoe bereik je jouw volgers het makkelijkst? Carlijn Mol neemt je mee in de wondere wereld van de sociale media. Nog geen account van jouw team? Maak ze vast aan voor de trainingsdag zodat je direct aan de slag kunt.

 • Vloggen

Vloggen is het nieuwe bloggen! Met simpele tricks zorgt Socialrun ambassadeur en aanstichter, Carlijn Mol, ervoor dat jouw video’s eruit komen te zien als heuse Hollywood films. Jouw video’s zijn aan het einde van deze workshop klaar om gepost te worden.

Clinics en workshops

 • Sponsoren werven

Sponsoren werven blijft een kunst. In het hoge Noorden hebben ze deze kunst goed onder de knie. GGz Friesland weet als geen ander mensen te enthousiasmeren om bij te dragen aan hun teams en daarmee aan de missie van de Socialrun. Hoe ze dat doen? Neem een kijkje bij hun workshop!

 • Doorkomst of doorloop organiseren

Een doorkomst is een plek waar teams hun kamp opbouwen en gedurende langere tijd verblijven. Hier zijn verschillende faciliteiten aanwezig en kunnen de lopen en fietsers even uitrusten. Een doorloop is een feestje (groot of klein 😃) op de route die de lopers en fietsers passeren. Op die manier moedigen we ze aan en motiveren we ze om door te zetten. Ontmoet elkaar bij deze workshop om ideeën en ervaringen uit te wisselen!

Frank Bonekamp, directeur Stichting Socialrun: "Meedoen is winnen"

Wij zijn Tenzinger

Wij verslimmen de zorg met datagedreven oplossingen voor menselijke zorg.

 • Dé zorgverslimmers

  300+ experts in ict, data, zorg, consultancy en projectmanagement

 • 15+ jaar ervaring in digitalisering

  In jeugd- en pleegzorg, ggz, ouderenzorg en gehandicaptenzorg

 • 170.000 zorgverleners

  Maken gebruik van onze oplossingen

Tenzinger Nieuwsbrief

Meld je aan