Leuk je te ontmoeten

Welkom Jeugdformaat

Wat leuk om jullie hier digitaal te ontmoeten! Deze webpagina is speciaal voor jullie ontworpen om jullie jullie kennis te laten maken met Tenzinger en onze oplossingen. Op deze pagina vind je publicaties en video’s die je kunnen helpen met het Medicore ECD, wellbee cliënt- en zorgverlenersportal, de Tenzinger Zorgapp en dataoplossingen van onze start up 6Gorilla’s.

Hopelijk tot snel!

 

De cliënt centraal

In de jeugdzorg werk je met een kwetsbare doelgroep. Tenzinger gelooft in de kracht van de cliënt en eigen betrokkenheid in het behandelproces.

In het met Medicore geïntegreerde wellbee cliëntportaal heeft de cliënt vanaf de start van de behandeling inzicht in het eigen dossier, afspraken en medicatie. Samen met de zorgprofessional maakt de cliënt de behandeling effectiever via online vragenlijsten, samen het behandelplan opstellen en het gebruik van e-health modules.

De zorgverlener ontvangt direct een automatisch signaal in het Medicore ECD op het moment dat de cliënt een vragenlijst invult, taak voltooid of contact wil opnemen.

Whitepaper wellbee | Je persoonlijke mobiele zorgassistent

 

Medewerkers in hun kracht

In de SaaS Medicore ECD suite kan optimaal gebruik gemaakt worden van de ECD-modules die een grote hoeveelheid informatie overzichtelijk kunnen tonen en rijke functionaliteit bieden voor met name de acute/crisis zorg en verblijfssetting. Door slimme geïntegreerde koppelingen is het dubbel invoeren van gegevens zo veel mogelijk uitgebannen.

Daarnaast kunnen behandelaren eenvoudig behandelgegevens en het gespreksverslag toevoegen vanuit de agenda, de behandeling registratie of direct in het dossier van de cliënt. De tijdsverdeling doet het ECD automatisch en sorteert voor op het juiste verslag, dat scheelt weer tijd.

Download whitepaper | Administratieve lastenverlichting by Design

Ambulante zorg

Het Wellbee zorgverlenersportaal is ontworpen voor een ambulante setting waardoor het een ideale tool is voor mobiel werkende zorgverleners in een ambulante, outreachende en poliklinische setting.

Het wellbee zorgverlenersportaal ondersteunt het gepland en ongepland werken, zowel individueel als in teams, voorziet in taakuitwisseling tussen zorgverleners, teams en cliënten. Het is een quickview op het Medicore ECD dat gebruik maakt van dezelfde database en functionaliteiten. Onze ervaring leert dat een zorgverlener 80% van zijn dagelijkse werkzaamheden via het zorgverlenersportaal kan uitvoeren, zonder van module naar module te hoeven klikken.

In de video hiernaast zie je de belangrijkste functionaliteiten van het wellbee zorgverlenersportaal.

 

 

Pleegzorg

Pleegzorg vraagt om andere functionaliteiten in een ECD. Het start met een goede matching, maar als zorginstelling wil je ook pleeggezinnen de juiste handvatten kunnen bieden om kwaliteit van zorg te kunnen waarborgen en pleeggezinnen aan je te binden.

De afgelopen twee jaar heeft Tenzinger samen met zorgorganisaties en -instanties in het Medicore ECD gewerkt aan een pleegzorgmodule.

Bekijk het webinar Pleegzorg terug

Onderzoek en stuurinformatie op basis van data

Het dataplatform van 6Gorilla’s helpt bestuurders, managers en zorgprofessionals met vraagstukken op het gebied van healthcare intelligence en data science. Door je data goed te structureren en in te zetten ben je ieder moment van de dag op de hoogte van hoe het ervoor staat met jouw zorginstelling.

In de video hiernaast zie je hoe je een dataplatform kunt inzetten in jouw zorgorganisatie.

Download whitepaper | Data science in de zorg

Relevante publicaties

Blog07 jun 2021

Voorbereidingen voor implementatie bij Levvel in volle gang

Open link
Opname03 dec 2020

Het pleegzorg proces en inzage in dossiers van een kind

Open link
Whitepaper21 mrt 2020

Data is de motor voor procesverbetering in de zorg

Open link

Wij werken voor

Wij zijn Tenzinger

Wij verslimmen de zorg met datagedreven oplossingen voor menselijke zorg.

  • Dé zorgverslimmers

    300+ experts in ict, data, zorg, consultancy en projectmanagement

  • 15+ jaar ervaring in digitalisering

    In jeugd- en pleegzorg, ggz, ouderenzorg en gehandicaptenzorg

  • 170.000 zorgverleners

    Maken gebruik van onze oplossingen

Contact

Heb je vragen of wil je in contact komen? Neem gerust contact op