Jouw persoonlijke zorgassistent

wellbee zorgverlenersportaal

Jouw werkdag op één scherm

In het wellbee zorgverlenersportaal zien zorgverleners in één oogopslag welke cliënten zij die dag gaan zien. Hierdoor kunnen zorgverleners zich snel en eenvoudig voorbereiden op de dag. Via de slimme agenda en taken doet een zorgverlener alleen wat nodig is.

Zorgverleners hebben de keuze of zij willen registreren in het wellbee zorgverlenersportaal of het Medicore ECD. Zo heeft de zorgverlener de keuze waar hij of zij het prettigste mee werkt.

Whitepaper ‘Jouw persoonlijke mobiele zorg assistent’

Signalen direct zelf oplossen

Wellbee geeft standaard aan of een primaire diagnose geregistreerd is, checkt op de aanwezigheid van de behandelovereenkomst en verwijsbrief, houdt de looptijd van de behandeling bij en geeft een signaal bij het ontbreken van activiteitenregistratie of verslaglegging.

Zo is het voor zorgverleners direct duidelijk welke acties nog open staan. Je kunt de signalen direct afhandelen, zodat achteraf corrigeren niet meer nodig is.

 • Overzichtelijke rapportages
 • Voorkom correcties achteraf

Samen werken aan betere zorg

In wellbee wordt je gekoppeld aan je team en cliënten. Via de berichtenbox neem je gemakkelijk en veilig contact met teamgenoten of cliënten. Via de berichtenbox kun je links, dagboeken en vragenlijsten meesturen. Op deze manier werk je samen met cliënten en kun je hem of haar op afstand coachen.

Als zorgprofessional doe je graag je werk goed. Binnen de organisatie zijn hier afspraken over gemaakt. In het wellbee dashboard kun je precies volgen hoe goed jij en jouw team presteren. Hoe is het met de bezetting op je afdeling? Wat is de gemiddelde doorlooptijd van trajecten? Ben je declarabel genoeg? Jij weet het eerder dan je manager!

Ga veilig om met cliëntgegevens

Iedereen die in de zorg werkt heeft te maken met gevoelige gegevens. Om de privacy te waarborgen is er strenge wet- en regelgeving. Wellbee ondersteunt hierin. Via duidelijke autorisatie mogelijkheden, inzicht in je beveiligingsniveau en veilige toegang hebben jij én jouw cliënt de garantie dat er veilig met de gegevens wordt omgegaan. In wellbee kun je verschillende autorisatierechten kiezen voor verschillende betrokkenen bij een cliënt, zoals familie of vrienden.

 • Eenvoudig beheer van rollen en rechten
 • Controle op dossierinzage
 • Voldoe aan de laatste privacywetgeving

Deze klanten werken al met het wellbee zorgverlenersportaal

Wij zijn Tenzinger

Wij verslimmen de zorg met datagedreven oplossingen voor menselijke zorg.

 • Dé zorgverslimmers

  300+ experts in ict, data, zorg, consultancy en projectmanagement

 • 15+ jaar ervaring in digitalisering

  In jeugd- en pleegzorg, ggz, ouderenzorg en gehandicaptenzorg

 • 170.000 zorgverleners

  Maken gebruik van onze oplossingen

Contact

Ben je benieuwd hoe wellbee jouw zorgorganisatie kan ondersteunen? Wij denken graag met je mee.