Wellbee

Het innovatieve zorgverleners- en cliëntportaal.

wellbee-2

Wellbee is het innovatieve zorgverleners- en cliëntportaal van Tenzinger. Wij geloven dat je zorgverleners écht kunt helpen door slimme en gebruiksvriendelijke software te laten gebruiken. Daarom is wellbee hoe gezondheidszorg moet zijn… vriendelijk, gemakkelijk en optimistisch. Wellbee is de mobiele persoonlijke assistent die de zorgverlener helpt bij de dagelijkse werkzaamheden. Registreer alleen wat nodig is met de slimme agenda, signaleringen en taken. Krijg inzicht in je dagelijkse werkzaamheden, werk veilig volgens de laatste privacywetgeving en word coach voor jouw cliënt.

Ga direct naar wellbee.nl

 

Zorg verlenen doe je samen. Met collega’s én met je cliënt.
wellbee_today-scherm
wellbee

Persoonlijk zorgassistent

Het werken vanuit zelforganisatie-principes vraagt om nieuwe oplossingen die ‘lichter en dichter’ bij de cliënt en patiënt werken mogelijk maken. Mobiele, any device oplossingen die gestroomlijnde actielijsten en dashboards bieden met een gebruiksvriendelijke interface. Waarbij correcties achteraf zoveel mogelijk wordt vervangen door validatie en signalering voor de medewerker tijdens het proces.

Zorgverleners willen op hun mobiele device geen complexe werkzaamheden doen, ze willen veelvoorkomende werkzaamheden op een eenvoudige manier uitvoeren of taken geven aan cliënten, patiënten en collega’s. Met de inzet van een zelftool is zo’n 80% van de dagelijkse werkzaamheden af te vangen. wellbee is een zelftool die aan deze wensen voldoet.

Als een persoonlijke zorgassistent geeft wellbee de ambulante zorgverlener inzicht in zijn agenda, taken en caseload en biedt het een cliënt-/patiëntportaal. Door het profielmanagement en directe stuurinformatie op basis van alerts en signaleringen is de privacy gewaarborgd en is de registratie correct.

Het zorgverlenersportaal

Zorgverleners hebben het al druk genoeg; meer verantwoording van de zorg, zelforganisatie, ambulantisering, het wegnemen van managementlagen en cliëntparticipatie. Software moet ervoor zorgen dat zorgverleners juist minder registratie- en regeldruk ervaren en weer plezier hebben in hun werk. Daarom is het wellbee zorgverlenersportaal hoe de gezondheidszorg moet zijn: vriendelijk, gemakkelijk en optimistisch.

 

Het cliëntportaal

Cliënten en patiënten willen graag bijdragen om hun behandeling beter en efficiënter te maken. Wat nodig is, is een zorgverlener die de cliënt daarbij coacht. De enige manier waarop een cliënt een portaal gaat gebruiken, is als het portaal de relatie tussen zorgverlener en cliënt versterkt. In het wellbee cliëntportaal hebben cliënt en patiënt zelf inzicht in hun behandeling. Daarnaast kunnen cliënt of patiënt en zorgverlener veilig met elkaar communiceren. De zorgverlener kan taken klaarzetten en de cliënt of patiënt houdt zelf de voortgang bij en kan indien nodig contact opnemen met de zorgverlener.

Lees meer

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief met interessante blogs, leerzame praktijkverhalen, evenementen en ontwikkelingen. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrief

 

Downloads

Whitepaper

Wellbee: je persoonlijke mobiele zorg-assistent

In deze whitepaper nemen we je mee in de wereld van ambulant GZ-psycholoog Linda. Zij werkt al een tijdje met het wellbee zorgverlenersportaal en zij laat zien of en in welke mate de applicatie haar helpt bij haar dagelijkse werkzaamheden.
Download Download
Whitepaper

Digitaal behandelen? Gewoon doen!

Meerdere systemen, vaak opnieuw inloggen, gegevens dubbel of driedubbel invoeren; allemaal dingen waar jij als zorgprofessional helemaal niet op zit te wachten. Het kan allemaal anders én beter. In deze whitepaper nemen we je mee in de voordelen en komen een aantal behandelaren aan het woord.
Download Download
Brochure

wellbee brochure

Een zorgverlenersportaal? Een cliëntportaal en patiëntportaal? wellbee is het allemaal. In wellbee werken zorgverlener en cliënt of patiënt samen aan goede zorg.
Download Download

Blijf geïnformeerd en geïnspireerd

Webinars & Kennissessies

Evenementen

Wij organiseren regelmatig interessante online webinars en kennisbijeenkomsten
Lees verder Lees verder
Nieuws & updates

Nieuws

Lees onze meest actuele nieuwsberichten, interviews, klantreferenties en blogs.
Bekijk Bekijk
Whitepapers & Factsheets

Download onze content

Download onze interessante whitepapers, brochures en factsheets.
Lees verder Lees verder
Neem gerust contact met ons op

Heb je vragen?

Onze collega’s staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Neem contact op