Zorgverslimmer bij Tenzinger

Ben van Harten

"Waarom binnen je comfortzone blijven, als daarbuiten veel meer te beleven valt?"

Biografie

Als Business Developer ondersteunt Ben zorgorganisaties in het selecteren van een nieuw ECD. Ben is er trots op dat hij kan bijdragen aan de toekomst van de Nederlandse gezondheidszorg: een verbonden, betaalbare en toegankelijke zorg. De vraag naar zorg gaat groeien, maar de zorgkosten gaan krimpen. Zorgprofessionals krijgen meer tijd en aandacht voor cliënten. En het wordt meer verbonden en data-driven. Dat lukt alleen als zorginstellingen het anders gaan aanpakken.

Als ze dat niet doen, hebben we in 2040 juist twee keer zoveel zorgprofessionals nodig als vandaag. En wordt het drukker, duurder en uitputtender.

 

Samen met collega’s ziet Ben juist kansen. Met minder dubbelop schrijfwerk, snellere intuïtieve systemen en dossiers die met ze meedenken geven we zorginstellingen tijd terug voor zorg. Elke dag kan er meer: de data die zij in onze ECD’s verwerken, laten wij vóór hen werken.

Mini CV

  • New Business Developer
  • TIAS - Executive Master of Health Administration (MHA)
  • Liefde voor racefietsen, zeilen en kiten

Stel een vraag aan Ben

LinkedIn

Publicaties van Ben

Opname23 sep 2022

Opname | Zorginhoudelijke ondersteuning door data science

In het webinar vertellen we over hoe data science zorgprofessionals kan helpen in de dagelijkse werkzaamheden aan de hand van praktijkvoorbeelden.
Lees meer +
Opname05 okt 2021

De 7 belangrijkste trends voor jouw GGZ of jeugdzorg praktijk

Het is belangrijk om te weten wat er speelt in het werkveld. Het zorglandschap is namelijk continu in beweging. Aan de hand van praktische voorbeelden en ervaringen uit de praktijk bereiden Bas Werkhoven en Ben van Harten je voor op belangrijke thema’s in 2022.
Lees meer +