Zorgverslimmer bij Tenzinger

David Tom

"Er is zoveel data beschikbaar binnen zorginstellingen. Wij helpen ze om de potentie hiervan beter te benutten."

Biografie

David is Data scientist en Directeur bij 6Gorilla’s. Hij startte in 2008 als senior consultant bij Medicore. Hij zag in die functie van dichtbij waar GGZ- en jeugdhulpinstellingen en organisaties voor medisch specialistische zorg mee worstelden. Hij leerde die markten en problemen goed kennen, en besloot dit te combineren met een andere passie: visualisatie van data. Hij werd expert op het gebied van BI en mag zich na het succesvol afronden van het ‘master program Data Science’ aan het JADS (​The Jheronimus Academy of Data Science) naast domeinexpert ook Data scientist noemen.

Mini CV

  • Senior consultant Medicore
  • Business Intelligence specialist
  • Master program Data Science aan The Jheronimus Academy of Data Science
  • Data Scientist en Directeur 6Gorilla's

Stel een vraag aan David

LinkedIn

Whitepapers van David

Whitepaper20 apr 2020

Data Science in de zorg

Al jarenlang leggen zorgaanbieders een schat aan data vast over de zorg die zij leveren. Nu is het tijd om al die historische data voor hen te laten werken. Lees meer in ons whitepaper.
Lees meer +
Whitepaper21 mrt 2020

Data is de motor voor procesverbetering in de zorg

Data-uitwisseling in de keten is noodzakelijk om zorgprocessen te optimaliseren, efficiency te verhogen en de kwaliteit van zorg te verbeteren. Niet alleen in de eigen organisatie, maar in de hele zorgketen. Wat is er technisch voor nodig om dit te realiseren?
Lees meer +