6Gorilla’s

Verbeter de zorg met data

 

Meer informatie!
6Gorilla's_EvR_2219

Alles is data!

Al jaren voegen zorginstellingen zorgdata toe in hun EPD/ECD. Deze data is ontzettend rijk, want het komt direct uit de vak-inhoudelijke context van de zorgprofessional.

Het gaat om data die zorgverleners kunnen gebruiken om de zorgprocessen te verbeteren. Voorspellende data zoals: welk type medicatie slaat waarschijnlijk het beste aan? Volg ik wel het juiste zorgpad? Heb ik alle controles wel tijdig uitgevoerd? Zorginstellingen die deze data slim ontsluiten, verhogen de kwaliteit van zorg en vergroten tegelijkertijd de efficiency. Bij deze zorginstelling wil elke zorgprofessional toch werken?

We leren zorgorganisaties om met hun eigen data patronen te ontdekken, te signaleren en te voorspellen. Zo wordt het werk voor zorgprofessionals makkelijker. De zorgsoftware van de toekomst is data-driven. Dat betekent voor ons: adaptief, situationeel en persoonlijk. Veilig en privacy-first. Anytime en anywhere. Software als je zorgzame collega, dat is ons doel.

“Het inzetten van goede en kwalitatief waardevolle data is de toekomst van de zorg”

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!

Ontdek onze interessante blogs, masterclasses en actuele ontwikkelingen over data in de zorg.

Ik wil alles weten over data in de zorg!

Het slimme dataplatform maakt data toegankelijk

Het slimme dataplatform van 6Gorilla’s verbindt de enorme hoeveelheid aan systemen, datastromen, partners en andere soorten informatie waar je als  zorgorganisatie mee te maken hebt. Wij hebben inzicht in alle relaties, wij standaardiseren de data en daardoor nemen we al het handmatige werk uit handen.

Door toepassingen in de data en enginering kunnen wij het als prefab-data aanbieden. Als één van de eerste partijen in de zorg in Nederland maken we gebruik van een beveiligde public-cloud oplossing. Zo wordt zorgdata daadwerkelijk toegankelijk!

 

6Gorilla's

Dienstverlening

Data Warehouse As a Service

In ons Data Warehouse ontvangen wij de ruwe data van alle beschikbare ECD’s en zorgapplicaties. We voegen daar metadata aan toe zoals patiëntinformatie, data van behandelaren en overige wijzigingen die plaats vinden.

Met Data Warehouse as a service stellen we alle gecombineerde data real time beschikbaar via een koppelingsmogelijkheid. De mogelijkheden om deze data naar eigen hand in te zetten zijn legio.

Ik wil meer weten!
Ik wil meer weten!

Healthcare Intelligence

Naast de gestandaardiseerde data ontwikkelen wij business intelligence die direct inzetbaar is om processen te optimaliseren. Alle data wordt real time gepresenteerd en aangeboden in één of twee BI-oplossingen.

Zo kan je denken aan dashboards waarmee je veelvoorkomende use cases zoals het doormeten van financiële KPI’s kan inzien of de productiviteit van medewerkers kan monitoren.

Ik wil meer weten!
Ik wil meer weten!

Healthcare Data Science

Aan de hand van machine learning en de beschikbare data kunnen wij allerhande zaken afleiden. Zo is het eenvoudig om voor zorgverleners alle behandelingen en vergelijkbare kenmerken inzichtelijk te maken.

Dat zorgt ervoor dat spitten door alle dossiers in de EPD’s verleden tijd is. Of de mogelijkheid om emoties in tekst te kwantificeren om zo een indruk te geven van cliënten.

Ik wil meer weten!
Ik wil meer weten!

Blijf geïnformeerd en geïnspireerd

Webinars & kennissessies

Evenementen

Wij organiseren regelmatig interessante online webinars en kennisbijeenkomsten
Lees verder Lees verder
Interviews & Blogs

Nieuws

Lees onze meest actuele nieuwsberichten, interviews, klantreferenties en blogs.
Lees verder Lees verder
Whitepapers & Factsheets

Download onze content

Download onze interessante whitepapers, brochures en factsheets.
Lees verder Lees verder
Neem gerust contact met ons op

Heb je vragen?

Onze collega’s staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Meer informatie!