Onze oplossing

Fierit voor de ouderenzorg

Hét ECD voor de ouderenzorg

Jij bent iemand met een hart voor zorg. Dat snappen wij als geen ander. Die glimlach, die blik, die liefdevolle aanraking. De ontelbare verhalen van jouw cliënten. Mooi of ontroerend. Dat is waarom jij de zorg in bent gegaan.

Natuurlijk ben je de zorg niet ingegaan om te registreren, maar als het dan tóch moet, dan het liefst zo makkelijk mogelijk. Daarom hebben wij Fierit: hét Elektronisch Cliënten Dossier dat jou hierbij optimaal ondersteunt. Zo ben je minder tijd kwijt aan administratie en registratie, en hou je meer tijd over voor de best mogelijke zorg voor je cliënten.

 • Dagelijks werken er al meer dan 170.000 zorgprofessionals met onze oplossingen.
 • Hiermee ondersteunen we iedere dag meer dan 1 miljoen cliënten.

De voordelen van Fierit

Als zorgorganisatie wil je het complete zorgproces in goede banen leiden. Informatie moet altijd up-to-date zijn, volledig en inzichtelijk voor alle betrokkenen. Je wilt een oplossing die je hierin ondersteunt, die cliënten en verwanten de mogelijkheid geeft de regie in eigen hand te nemen en die het werk van de zorgmedewerkers eenvoudiger maakt.

 • Het invoeren van gegevens en informatie is simpel en gebeurt zoveel mogelijk direct bij de cliënt. Zo hou je meer tijd over voor zorg.
 • Alle relevante informatie over de cliënt is op één plek beschikbaar voor alle betrokkenen.
 • Gegevens kunnen op een betrouwbare wijze worden uitgewisseld, volgens de actuele wet- en regelgeving.
 • We verslimmen al je zorg- en administratieve processen. Zo zie je altijd in één overzicht de openstaande taken en afspraken, inclusief urenregistratie, facturatie en de toewijzing van kosten.
 • Fierit draait in de cloud. Dit betekent dat je software altijd en overal beschikbaar is.
Bekijk meer voordelen in onze brochure

Hou meer waardevolle tijd over voor je cliënten met de Tenzinger Zorgapp

Als zorgprofessional besteed je natuurlijk zo veel mogelijk tijd aan je cliënten en ben je het liefst zo min mogelijk bezig met administratie en registratie. Toch zijn dit zaken die belangrijk zijn voor een goed verloop van het zorgproces. Belangrijke informatie over je cliënten moet altijd en overal beschikbaar zijn, ook voor je collega’s.

Met de Tenzinger Zorgapp heb je met één klik alle informatie die je nodig hebt. Zo kun je op elk moment veilig gegevens vanuit het ECD bekijken én nieuwe informatie toevoegen. Je kunt dit direct bij de cliënt doen, zodat registratie achteraf niet meer nodig is.

Lees meer over de Tenzinger Zorgapp

Fierit voor...

Fierit voor cliënten en verwanten

Natuurlijk wil je de best mogelijke zorg krijgen. Met het cliëntportaal ben je zelf regisseur van je eigen gezondheid. Het online portaal geeft jou, je mantelzorgers en/of verwanten eenvoudig en veilig toegang tot je dossier, medicatiegegevens en afspraken. Daarbij kun je zelf aangeven wie mee mag lezen in je dossier. Het gaat tenslotte om joúw gezondheid.

Zodra je inlogt zie je direct wanneer je volgende afspraak is en wat je vandaag moet doen. Samen met je zorgverlener gebruik je het cliëntportaal om je behandeling makkelijker en beter te laten verlopen en kunnen jullie belangrijke informatie met elkaar delen en bekijken.

Fierit voor de zorgprofessional

Als zorgprofessional wil je je maar met één ding bezig houden: de best mogelijke zorg geven aan je cliënten. En natuurlijk ben je het liefst zo min mogelijk bezig met administratie en registratie. Toch is het belangrijk dat rapportages en administratie rondom het zorgproces goed uitgevoerd worden, zodat jij en je team altijd dezelfde, actuele informatie hebben.

Natuurlijk ben je de zorg niet ingegaan om te registreren, maar als het dan tóch moet, dan natuurlijk zo gemakkelijk mogelijk. De Tenzinger Zorgapp is er speciaal voor jou: je beschikt met één klik over alle informatie die je nodig hebt. Complexe systemen en schermen zijn verleden tijd! Rapportages kun je zelfs eenvoudig inspreken: handig, als je je handen even niet vrij hebt.

Fierit voor de zorgmanager

Als zorgmanager bewaak je het totale zorgproces binnen je organisatie. Je bent continu aan het schakelen en speelt in op veranderingen in je omgeving. Samen met de teamleiders en zorgprofessionals bekijk je wat er nodig is om de dagelijkse werkzaamheden zo goed mogelijk te laten verlopen.

Omdat je als zorgmanager ook verantwoordelijk bent voor het financiële plaatje, wil je weten aan hoeveel cliënten er zorg geleverd wordt en welke indicaties deze cliënten hebben. Fierit sluit naadloos aan op de uitdagingen waar jij als zorgmanager dagelijks mee te maken hebt.

Fierit voor de behandelaar

Als behandelaar wil je altijd over actuele en juiste informatie van je cliënt beschikken. Je wilt graag weten wat er allemaal speelt bij de cliënt, zodat je jouw behandelingen hierop kunt aanpassen. Met andere disciplines wil je goed kunnen samenwerken en gemakkelijk en veilig gegevens uitwisselen, zodat jouw cliënt de best mogelijk zorg krijgt.

Met Fierit beschik je altijd over de juiste informatie op het juiste moment. Zo blijf je op de hoogte van wat er speelt bij de cliënt en heb je inzicht in eventuele bijzonderheden en weet je bijvoorbeeld hoe zijn of haar dag was gisteren. Dankzij de connectie tussen Fierit en het medisch- en behandeldossier bespaar je veel tijd met registreren en is multidisciplinair samenwerken mogelijk.

Fierit voor de specialist ouderengeneeskunde

Als specialist ouderengeneeskunde voer je inhoudelijk de regie over de medische behandeling van jouw cliënten. Het is daarom noodzakelijk dat je een goed inhoudelijk dossier kunt voeren, waarbij multidisciplinaire afstemming aan de orde van de dag is. Om écht regie te kunnen voeren wil je er zeker van zijn dat de juiste informatie bij de juiste mensen terechtkomt. Maar ook wil je tijdig kunnen signaleren wanneer zaken als uitvoeringsverzoeken of verwijzingen (zowel intern als extern) niet worden opgepakt.

Het medisch dossier van Fierit geeft je toegang tot verschillende formulieren en rapporten waarmee je als arts een volledig dossier kunt voeren vanuit het ECD. Denk aan verwijzingen doorsturen naar een behandelaar, medische gegevens inzien en adviezen automatisch in rapportages zetten.

Fierit voor de zorgadministrateur

Binnen de zorgadministratie ben je vaak verantwoordelijk voor een breed pakket aan taken. Zowel de behandelregistratie als patiëntenregistratie tot aan het financiële gedeelte. Je zorgt ervoor dat cliënten onder de juiste indicatie worden geregistreerd, je controleert of alles voldoet aan de regels van de zorgverzekeraar en je zorgt dat de facturatie naar de zorgverzekeraar goed verloopt.

Zie Fierit als de helpende collega die je ondersteunt, meeneemt in het proces en jouw werk zo eenvoudig en efficiënt mogelijk maakt. Met workflows kun je automatisch taakverzoeken versturen. Je kunt de facturatiestromen en controles plannen en in de nacht laten uitvoeren. Dankzij dashboards en widgets kun je zelf eenvoudig een overzicht creëren waardoor je in één oogopslag kunt zien hoe alles ervoor staat. Zo hou je grip en heb je altijd een correcte en slimme administratie die voldoet aan de meest actuele wet- en regelgeving.

Wij werken voor:

Laat je inspireren

“Na een zorgvuldig voorbereidingstraject hebben wij het ECD Fierit met succes naar de cloud gebracht. Deze stap is helemaal in lijn met onze ict-strategie.”

Sandra van Leusen

Informatiemanager ICT

Bekijk hele klantverhaal

“De informatie over onze cliënten wordt vollediger doordat zorgprofessionals gegevens direct kunnen invoeren.”

Erna ten Hoeve

Manager I&A

Bekijk hele klantverhaal

“Door ons ECD naar de cloud te brengen krijgen onze IT’ers meer tijd om zich te richten op zorgtechnologische innovaties.”

Marjolein Holterman-Rorije

Hoofd Informatie-, Kwaliteit- en Procesmanagement

Bekijk hele klantverhaal

Aanvullende oplossingen

Met onze oplossingen verslimmen we vandaag niet alleen de zorg, maar bieden we je ook grip op de uitdagingen van morgen.

Bekijk hiernaast wat we nog meer voor je kunnen betekenen.

Fierit Zorg App

Met de Zorg App heb je alle informatie die je nodig hebt altijd en overal letterlijk binnen handbereik. Of je nu intramuraal werkt of altijd onderweg bent: de Zorg App helpt je soepel door je dag heen!

Lees meer

Medisch- en behandeldossier

Met de integratie van de medische- en behandelgegevens in het cliëntdossier geven we ons multidisciplinaire ECD een verdere verdieping. Iedereen werkt in één dossier.

Lees meer

Planning & Rooster

Een goede planning is noodzakelijk om te zorgen dat het zorgproces vloeiend verloopt. Fierit geeft je alle functies die je nodig hebt voor het opstellen van optimale roosters waardoor de kwaliteit van de zorg verbetert en altijd de juiste specialisten aanwezig zijn.

wellbee

Omdat je het als zorgprofessional al druk genoeg hebt, is wellbee daar om jou te ontzorgen. wellbee is een innovatief online zorgverleners- en cliëntportaal. Eigenlijk is wellbee zoals gezondheidszorg moet zijn: vriendelijk, gemakkelijk en optimistisch.

Lees meer

Business Intelligence

De BI-oplossing van 6Gorilla’s verzamelt gegevens van onder andere financiën, personeel, productie en cliënten vanuit alle bronnen binnen de organisatie. Zo beschik je over een dashboard dat jouw zorgorganisatie richting kan geven om de kwaliteit van de zorg of de bedrijfsvoering te verbeteren.

Lees meer

Ook interessant voor jou

Brochure10 sep 2021

De 10 belangrijkste voordelen van het ECD Fierit

Open link
Whitepaper07 mrt 2021

Succesfactoren voor een positieve ECD-businesscase

Open link
Brochure13 sep 2021

Het Fierit Medisch- en behandeldossier

Open link

Wij zijn Tenzinger

Wij verslimmen de zorg met datagedreven oplossingen voor menselijke zorg.

 • Dé zorgverslimmers

  300+ experts in ict, data, zorg, consultancy en projectmanagement

 • 15+ jaar ervaring in digitalisering

  In jeugd- en pleegzorg, ggz, ouderenzorg en gehandicaptenzorg

 • 170.000 zorgverleners

  Maken gebruik van onze oplossingen

Heike Brandes

Zorgverslimmer bij Tenzinger

Bekijk profielBekijk profiel

Heb je vragen over Fierit?

Neem contact met ons op: