6Gorilla's

Dataplatform

Laat data voor je werken

We zien dat zorgorganisatie veel data produceren maar die onvoldoende kunnen ontsluiten. Door alle datasets, tools en complexe technologie is het een grote uitdaging om data te ontsluiten en bruikbaar in te zetten.

Het 6Gorilla’s dataplatform biedt eenvoudige oplossingen om de juiste data, op het juiste moment, aan de juiste personen aan te bieden.

Inzage in gecombineerde data

In het platform stellen we de gecombineerde data real time beschikbaar via een koppelingsmogelijkheid. De mogelijkheden om deze data naar eigen hand in te zetten zijn legio. Zo is het mogelijk om de overzichten met een traditionele BI tool in te lezen in jouw eigen bestaande datawarehouse.

Of ga met Healthcare Data Science voor gepersonaliseerde zorg en ondersteun jouw zorgprofessionals met slimme dashboarding. Voortaan neem je alleen nog beslissingen op basis van een actuele stand en uit alle datasets die voorhanden zijn.

Vertel mij meer!

 


Wij geloven dat het slim inzetten van data een voorwaarde is om zorg in de toekomst toegankelijk te houden. Door data slim te verzamelen en real time inzichten te genereren, kun je processen optimaliseren en beter sturen. 6Gorilla’s is dé data startup van Tenzinger.

Stel je vraag

Jeroen Schenk

Zorgverslimmer bij Tenzinger

Neem contact opNeem contact op

6Gorilla’s helpt jou met:

  • Het real time ontsluiten van vrijwel alle mogelijke informatiebronnen in het Dataplatform
  • Het zorgen voor privacy waarborging door het dataplatform te ontwikkelen op basis van advies opslag medische data in de cloud
  • Al jouw data over te zetten naar een speciaal ontwikkelde cloud database – deze draait op de hypermoderne techniek van Snowflake
  • Het volledig in regie zijn over alle datastromen en de toepassingen die je wilt inzetten

Het dataplatform is een perfecte basis om je zorgorganisatie slim bij te sturen. Met Business Intelligence (BI) neem jij weloverwogen beslissingen of geef je zorgprofessionals inzicht in analyses van cliënten of patiënten.

Vertel mij meer!