Zorgverslimmer Award

Wie wordt de zorgverslimmer van 2021?

De zorg heeft verslimmers nodig

Daarom belonen wij bedenkers van slimme oplossingen voor grote zorguitdagingen met een award.

Vanaf dit najaar nomineert Tenzinger ieder jaar 24 Zorgverslimmers. Deze bedenkers van slimme oplossingen op het gebied van zorgprocessen, data of technologie zorgen ervoor dat zorgverleners meer tijd terug voor zorg. Dat is hard nodig. Met maar 24 uur in een dag en de zorgvraag die maar blijft groeien, telt elk uur. Met deze award wil Tenzinger iedereen in de zorg aansporen om mee te blijven denken én werken aan een slimmere zorg.

Ken jij een Zorgverslimmer die bij de 24 slimste verslimmers van Nederland hoort? Meld diegene dan nu aan als kandidaat!

Aanmelden

Houd deze pagina in de gaten voor updates over de nominaties en de uitreiking van de award.

De uitreiking van de Zorgverslimmer award vindt plaats op 10 februari 2022

Waarom deze award?

De zorg staat voor immense uitdagingen. De vraag naar zorg groeit, net als de kosten en het tekort aan personeel. Dit is niet meer op te lossen met meer geld of meer personeel. Voor deze uitdagingen heeft de zorg slimme oplossingen nodig in de vorm van algoritmes en voorspellers, vooral op het gebied van procesverbeteringen, technologie en data. Denk aan het inkorten van wachtlijsten in de jeugdzorg met big data. Of het voorkomen van dubbel administratiewerk met slimmere ECD’s.

Zorgverslimmers geven zorgpersoneel niet alleen meer tijd en aandacht voor cliënten, maar zorgen ook voor meer en beter inzicht in wat cliënten en zorgprofessionals nodig hebben. Ze maken ze de zorg alerter, proactiever en efficiënter. We zijn trots dat we een aantal mensen die al oplossingen voor grote zorguitdagingen hebben bedacht een podium kunnen bieden.

Tenzinger verslimt de zorg

Het Tenzinger Ecosysteem is de volgende stap van ICT in de zorg. In de care sector zijn we de grootste speler in de ICT. Daardoor kunnen we volop inzetten op innovatie en de doorontwikkeling van het ecosysteem.

We ontwikkelen modules, brengen connectiviteit tot stand en bouwen ons 6Gorilla’s dataplatform en datawarehouse uit. Met ons netwerk van specialistische partners bouwen we elke dag aan een effectiever en completer ecosysteem. Dit is waar zorgverlening met een ‘single source of truth’ begint.

Lees meer over het Tenzinger Ecosysteem

Whitepaper25 feb 2021

De rol van API’s en standaarden in het Tenzinger Ecosysteem

Open link

Wij zijn Tenzinger

Wij verslimmen de zorg met datagedreven oplossingen voor menselijke zorg.

  • Dé zorgverslimmers

    300+ experts in ict, data, zorg, consultancy en projectmanagement

  • 15+ jaar ervaring in digitalisering

    In jeugd- en pleegzorg, ggz, ouderenzorg en gehandicaptenzorg

  • 170.000 zorgverleners

    Maken gebruik van onze oplossingen

Arnoud Martens

Zorgverslimmer bij Tenzinger

Bekijk profielBekijk profiel

Contact

Meer weten over het Tenzinger ecosysteem? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op