Cure4

De business partner in finance en control

 

20200131-ramonkool-2344-normaal

De businesspartner in Finance & Control

Cure4 is de financial business partner voor de zorg door de financiële bedrijfsvoering van zorginstellingen te verbeteren en te optimaliseren . Wij begeleiden onze opdrachtgevers naar een geoptimaliseerde bedrijfsvoering, solide financiële basis en een efficiënte administratie.

Dit doen wij aan de hand van diverse oplossingen voor business proces outsourcing en shared services.

Wij hebben specialistische kennis en expertise in huis als het gaat om financiële bedrijfsvoering in de zorg, zorgbekostiging en wet- en regelgeving. Wij zorgen ervoor dat zorginstellingen zich nóg beter kunnen richten op hun primaire focus: het investeren in kwalitatieve zorg.

Lees meer over Cure4
“Deskundige financiële ondersteuning is onmisbaar voor ambitieuze zorginstellingen”

Shared services voor een optimale financiële bedrijfsvoering

Zorgorganisaties willen steeds meer grip hebben op kwaliteit, groei en organisatieontwikkeling. De focus ligt nu meer dan ooit op het optimaliseren van de bedrijfsvoering. Want hier valt nog heel veel winst te behalen. Cure4 heeft een sterke visie op de wijze waarop de financiële bedrijfsvoering in de zorg het beste geoptimaliseerd kan worden. Met onze shared services bieden wij zorginstellingen pragmatische oplossingen als het gaat om financiele administratie, zorgadministratie en hr/salarisadministratie.

Lees meer over onze shared services

 

Cure4

Dienstverlening

Shared Services Finance en Control

Bij sturing op basis van financiële en administratieve resultaten is betrouwbare informatie cruciaal. De grootste uitdaging is om alle relevante gegevens te ontsluiten in één overzicht. Hiervoor is een optimale inrichting van financiële en administratieve processen vereist. Wil je als organisatie profiteren van gespecialiseerde kennis en tegelijkertijd grip hebben op resultaten en kosten?

Ik wil meer weten!
Ik wil meer weten!

Shared Services HR & Salaris

Salarisadministratie in de zorg blijft een dynamisch, kennisintensief vakgebied waar fouten kostbaar zijn en fiscale mogelijkheden vooral benut moet worden. Verloningen moeten tijdig en correct worden uitgevoerd conform de geldende wet- en regelgeving en de personeelsadministratie dient nauwkeurig verwerkt te worden. Onze salarisprofessionals hebben veel kennis van fiscale wet- en regelgeving en sociale verzekeringen voor de zorg.

Ik wil meer weten!
Ik wil meer weten!

Advies & Tijdelijke Ondersteuning

Het kan zijn dat er bepaalde momenten zijn dat je directe ondersteuning nodig hebt. Het kan gaan om de uitvoer van een bepaald project, ter vervanging van een medewerker of tijdens piekmomenten. Cure4 biedt tijdelijke ondersteuning op het gebied van Finance, Control, Salarisadministratie, HR-administratie en de Zorgadministratie. Zo kunnen wij op afstand én op locatie ondersteunen.

Ik wil meer weten!
Ik wil meer weten!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief met interessante blogs, leerzame praktijkverhalen, evenementen en ontwikkelingen. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf geïnformeerd en geïnspireerd

Webinars & kennissessies

Evenementen

Wij organiseren regelmatig interessante online webinars en kennisbijeenkomsten
Lees verder Lees verder
Interviews & Blogs

Nieuws

Lees onze meest actuele nieuwsberichten, interviews, klantreferenties en blogs.
Lees verder Lees verder
Whitepapers & Factsheets

Download onze content

Download onze interessante whitepapers, brochures en factsheets.
Lees verder Lees verder
Neem gerust contact met ons op

Heb je vragen?

Onze collega’s staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Contact opnemen