Nieuws & Actualiteit

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Het laatste nieuws van Tenzinger

Nieuws

Meer uren op de klok gezet voor zorgpersoneel

12 mei 2021
Zorgprofessionals zijn meer dan een kwart van hun tijd bezig met administratieve taken. Onnodig volgens de IT- en zorgdata innovator Tenzinger. Met hun slimme data- en IT-oplossingen en hun adviezen, kunnen zorgprofessionals wel tot 3 uur per dag meer aan zorg besteden. Daarom zet Tenzinger vandaag op 12 mei, de Dag van de Zorg, een klok met geen 12, maar 15 uur op de wijzerplaat bij de Jaarbeurs in Utrecht.
Lees verder Lees verder
Nieuws

Laat je inspireren tijdens de Dutch Health Week

10 mei 2021
Op dinsdag 18 mei start de Dutch Health Week, hét grootste online event voor professionals in de zorg. Het thema ‘Let’s improve health together’ is ons op het lijf geschreven. Wij verbeteren en verslimmen de zorg elke dag. Tijdens de Dutch Health Week laten we tijdens onze interactieve sessies zien hoe. Zien we jou tijdens één van onze sessies?
Lees verder Lees verder
Nieuws

De Waerden kiest voor het ECD Fierit van Tenzinger

6 mei 2021
De Waerden kiest voor Fierit, het ECD van IT- en zorgdata innovator Tenzinger. André van Bentum, Manager Services & Advies bij De Waerden: “Het is voor ons belangrijk dat het partnerschap met Tenzinger verder gaat dan alleen het ECD. Als partners kunnen we echt in de frontlinie met elkaar oplopen in de ontwikkelingen voor de sector gehandicaptenzorg.”
Lees verder Lees verder
Nieuws

Tenzinger benoemt Raad van Advies met drie top zorgbestuurders

4 mei 2021
De IT- en zorgdata innovator maakt met de benoeming van een Raad van Advies een volgende stap die aansluit bij de groeiambities. De RvA bestaat uit Lidy Hartemink, Kees Donkervoort en Marco Meerdink. De Raad van Advies brengt gezamenlijk tientallen jaren aan bestuurservaring en zorgkennis met zich mee.
Lees verder Lees verder
Nieuws

Tenzinger platina partner Dutch Health Week

19 april 2021
Tenzinger is trotse platina partner van de Dutch Health Week, het grootste online evenement voor de zorgsector in 2021. De week vindt plaats van 18 t/m 21 mei 2021. Ruud Koolen, director Dutch Health Week: “Tenzinger is een van de meest innovatieve spelers in de zorg en mag natuurlijk niet ontbreken op het grootste online innovatie- en inspiratie-evenement voor de zorg."
Lees verder Lees verder
Interview Zorgvisie

Tenzinger zet in op verdere digitalisering jeugdzorg

IT- en zorgdata innovator Tenzinger contracteerde in korte tijd drie toonaangevende Noord-Hollandse jeudzorginstellingen. Boris Hololtcheff, CEO Tenzinger: ‘Digitalisering door de gecombineerde inzet van een ECD, portalen en data-oplossingen biedt jeugdzorg enorme mogelijkheden.’
Lees verder Lees verder
nieuws

’t Kabouterhuis maakt digitale sprong met Tenzinger

16 maart 2021
Jeugdzorginstelling MOC ’t Kabouterhuis zet in op het verlagen van de registratiedruk bij zorgverleners en het intensiever betrekken van verwanten met het Medicore EPD en het Wellbee zorgverlenersportaal, cliëntportaal en e-health.
Lees verder Lees verder
nieuws

Kenter Jeugdhulp live met Medicore ECD en wellbbe

15 maart 2021
Het is zover! Na een intensieve, volledige online implementatie, gaan vandaag bij Kenter Jeugdhulp het Medicore ECD en het wellbee zorgverlenersportaal live! “Een spannend moment, want hoewel we er helemaal klaar voor zijn, uiteindelijk is ‘the proof of the pudding in the eating’”, zegt Els Kuipers, die de implementatie vanuit Kenter begeleidde.
Lees verder Lees verder
nieuws

Tenzinger versterkt board met Peter Hoppener

11 maart 2021
IT- en zorgdata innovator Tenzinger versterkt haar board met de benoeming van Peter Hoppener als non-executive boardmember. Met het aantrekken van Peter wordt krachtig ingezet op het toevoegen van praktische gezondheidszorgkennis. Peter heeft meer dan 36 jaar bestuurservaring binnen de zorg.
Lees verder Lees verder
Nieuws

Level en Tenzinger zetten zich in voor efficiëntere jeugdhulp

3 maart 2021
Levvel – specialisten voor jeugd en gezin – en Tenzinger gaan zich samen inzetten voor efficiëntere jeugdhulp. Gister tekenden Levvel en Tenzinger voor een partnerschap van zeven jaar.
Lees verder Lees verder
Nieuws

Zorgroep Noorderboog kiest Fierit

10 februari 2021
Zorggroep Noorderboog heeft gekozen voor Fierit as a Service. Na een razendsnelle implementatie van nog geen twee maanden is de organisatie succesvol live gegaan in de nieuwe cloud omgeving. “Door ons ECD naar de cloud te brengen krijgen onze IT’ers meer tijd om zich te richten op zorgtechnologische innovaties.”
Lees verder Lees verder