10 okt 2024

Medicore zelfstandig verder

Tenzinger blijft inzetten op het verslimmen van de zorg

Tenzinger feliciteert Medicore met de belangrijke stap om zelfstandig verder te gaan. Deze strategische beslissing stelt Medicore in staat om zich nog sterker te richten op innovatie en groei binnen de zorg-ICT, met nieuwe investeerders die deze ambitie ondersteunen. Als Tenzinger blijven we ons inzetten voor het verslimmen van de zorg.

Wat betekent dit voor onze klanten?
Voor onze klanten verandert er niets. Tenzinger blijft dezelfde betrouwbare partner die zorgorganisaties ondersteunt bij het realiseren van digitale transformatie. Onze werkmaatschappijen 6Gorilla’s, Fierit en Cure4 blijven intensief samenwerken om slimme, toekomstbestendige zorgoplossingen te bieden. De samenwerking met Medicore binnen projecten zoals UP! gaat onverminderd door, wat betekent dat onze gezamenlijke ambitie voor menselijke en datagedreven zorg nog steeds stevig staat.

Focus op de toekomst van zorg
De verzelfstandiging van Medicore biedt Tenzinger de mogelijkheid om haar focus verder te verscherpen op het versterken van haar kernactiviteiten. Met sterke werkmaatschappijen als 6Gorilla’s, Fierit en Cure4 blijft Tenzinger een solide partner voor zorginstellingen, met een lange termijnvisie op groei en innovatie. Dit stelt ons in staat om nog meer waarde te bieden aan onze klanten en onze missie te blijven realiseren: tijd teruggeven aan de zorg door middel van datagedreven oplossingen.

In de toekomst meer tijd, aandacht en geld voor zorg
Bij Tenzinger geloven we dat de zorg van de toekomst zowel slim als menselijk is. Door innovatieve technologieën en voorspellende modellen in te zetten, geven we zorgprofessionals de ruimte om te doen waar ze het allerbeste in zijn: aandacht geven aan hun patiënten en cliënten. Onze oplossingen helpen hen tijd te besparen en hun werk efficiënter te maken, zodat ze meer tijd kunnen besteden aan zorg.

Go data + stay human
Onze missie blijft onveranderd: tijd teruggeven aan de zorg. De komende jaren blijven we ons met onverminderde toewijding inzetten om innovatieve en impactvolle oplossingen te bieden die de zorg verslimmen. Met 6Gorilla’s, Fierit en Cure4 blijven we werken aan een toekomst waarin datagedreven zorg niet alleen efficiënter, maar ook menselijker is.