AI in Fierit

Zorg verslimmen met Artificial Intelligence in het ECD

Ontmoet jouw persoonlijke AI-Assistent

Wij introduceren een persoonlijke AI-assistent die naadloos aansluit bij de behoeften van zorgmedewerkers, ontworpen om een breed scala aan taken te vereenvoudigen en te versnellen. Deze assistent is meer dan gewoon technologie; het is een partner in zorg die staat te springen om te helpen bij veel verschillende zaken.

De AI-Assistent helpt bij

 • Directe communicatie en interactie: chat direct om vragen te stellen en onmiddellijke antwoorden te krijgen over cliënten of het Elektronisch Cliënten Dossier (ECD), via een eenvoudige chatinterface.
 • Slimme taakautomatisering: laat complexe taken over aan intelligente AI-algoritmes, waardoor meer tijd beschikbaar is voor directe zorgverlening.
 • Snelle informatieverstrekking: lange documenten worden in een oogwenk samengevat, waardoor snel toegang wordt geboden tot essentiële informatie.
 • Taalbarrières overwinnen: onze AI-assistent vertaalt moeiteloos tussen verschillende talen, wat essentieel is voor effectieve communicatie met patiënten en collega’s.
 • Kwaliteitsverbetering en foutminimalisatie: analyseer en verbeter documenten en rapporten om de kwaliteit van het werk te verhogen en fouten te minimaliseren.
 • Efficiënt multitasken: belangrijke informatie kan worden voorgelezen, ideaal voor multitasking of wanneer u onderweg bent.

Veiligheid en privacy: onze prioriteit

Veiligheid en privacy vormen de kern van alles wat we bij Tenzinger doen. We benutten de geavanceerde beveiliging van Azure services om ervoor te zorgen dat gevoelige
gegevens altijd beschermd zijn tegen ongeautoriseerde toegang. Bovendien voldoen onze oplossingen aan de strengste privacywetgeving, inclusief de AVG, ondersteund
door krachtige dataversleuteling, strikte toegangscontroles, en regelmatige audits.

 

Samen bouwen we aan de toekomst van zorg

Bij Tenzinger geloven we sterk in de kracht van samenwerking. We nodigen zorgmedewerkers uit om met ons mee te denken en te werken aan oplossingen die niet alleen innovatief zijn, maar ook echt tijd en ruimte geven aan de zorg. Samen kunnen we de toekomst van zorg transformeren, met AI als ons krachtigste hulpmiddel.

Transformeer de zorg met de AI-Assistent van Fierit

In de hedendaagse zorgsector worden we geconfronteerd met een chronisch tekort aan zorgmedewerkers. Bij Fierit zien we een lichtpuntje aan de horizon
door de integratie van geavanceerde Artificial Intelligence (AI) oplossingen. Ons doel? Tijd teruggeven aan de zorgprofessional, zodat zij zich kunnen focussen op
wat écht telt: het leveren van uitmuntende zorg en het maken van een verschil in het leven van cliënten.

 

Neem de stap met Fierit

Laat ons samen de zorg verbeteren. Ontdek hoe de AI-assistent van Fierit jouw werkdag kan transformeren, waardoor je meer tijd overhoudt voor wat echt belangrijk is: het leveren van zorg van de hoogste kwaliteit.

Vraag een demo aan

Wij zijn Tenzinger

Wij verslimmen de zorg met datagedreven oplossingen voor menselijke zorg.

 • Dé zorgverslimmers

  300+ experts in ict, data, zorg, consultancy en projectmanagement

 • 15+ jaar ervaring in digitalisering

  In jeugd- en pleegzorg, ggz, ouderenzorg en gehandicaptenzorg

 • 170.000 zorgverleners

  Maken gebruik van onze oplossingen

Benieuwd hoe AI jouw werk kan verslimmen?

Vraag een demo aan: