Hét event voor bestuurders

Samen zijn we slimmer

Campus Tenzinger is hét event voor bestuurders in de zorg. In de editie die op donderdag 3 november plaatsvond gingen wij in gesprek over de uitdagingen en kansen in het jeugddomein. De uitdagingen rondom wachtlijsten en netwerkzorg in de jeugdhulp stonden centraal.

Praat jij de volgende editie mee? Meld je aan en ben als eerst op de hoogte van de komende editie. 

 

 

Houd mij op de hoogte van de volgende editie

Laat je gegevens achter via onderstaand formulier

Samen zijn we slimmer

De tweede editie van Campus Tenzinger, georganiseerd op donderdag 3 november, stond in het teken van de wachtlijstproblematiek en netwerkzorg in het jeugddomein. Verschillende bestuurders namen deel en praatten over deze thema’s.

Voorafgaand aan Campus Tenzinger vond de 6Gorilla’s Design Challenge plaats waarbij professionals, ervaringsdeskundigen, Gemeente Amsterdam en andere stakeholders samen werkten aan een oplossing voor de wachtlijsten. De uitkomst van de Design Challenge is een eerste stap naar real-time inzicht in wachtlijsten in de jeugdhulp en is gedeeld tijdens Campus Tenzinger.

Data en doen!

De eerste editie van Campus Tenzinger vond online plaats op donderdag 21 oktober 2021. Het centrale thema in deze eerste uitzending was Data & doen in de Jeugdzorg en GGZ! We staan voor enorme uitdagingen in de zorg. Levert de inzet van een data-strategie de juiste oplossingen voor deze uitdagingen? Hoe komen we van grote dromen en goed nadenken naar het uiteindelijk doen om te werken met data in de zorg? Onder leiding van Aldith Hunkar praten Nellieke de Koning, Floortje Scheepers, Vivian Hemmelder en David Tom over hun dromen, uitdagingen en oplossingen om tot een slimmere en effectievere Jeugdzorg te komen.

Bekijk de opname

Ook interessant

Whitepaper09 dec 2021Medicore

Hoe een ECD het pleegzorgproces ondersteunt

In dit whitepaper lees je over de trends en ontwikkelingen in pleegzorg en hoe een ECD zorgorganisaties ondersteunt.
Lees meer op Medicore +
Whitepaper09 nov 2021Medicore

Beter wachtrijmanagement met de Tenzinger wachtrijverslimmers

De wachtlijsten in de zorg groeien al jaren. En hoewel iedereen het belang ziet van het goed meten van de werkelijke wachttijden, zijn het verstrekken van inzicht in wachttijden en capaciteit taken die in de meest zorgorganisaties worden overgelaten aan secretariaten of zorgadministraties.
Lees meer op Medicore +
Whitepaper06 sep 2022Medicore

Factsheet slimme signaleringen Medicore

Lees in onze factsheet hoe Medicore zorgverleners en zorgadministratie ondersteunt door slimme signaleringen.
Lees meer op Medicore +