Terug naar alle events16 - 18 Sep10:00

Event

Socialrun 2022

De Socialrun is een jaarlijkse non-stop estafetteloop van 555 kilometer in 48 uur, waarbij deelnemers aandacht vragen en geld inzamelen voor een inclusieve samenleving, waarin alle mensen worden geaccepteerd in hun mogelijkheden, kwetsbaarheden en eigenaardigheden.

Een samenleving waarin iedereen de kans krijgt zijn potentieel te verwezenlijken en mee kan doen. Sinds 2018 is Tenzinger sponsor van de Socialrun. Met de sponsoring helpt Tenzinger Stichting Socialrun om verder te groeien, zodat nog meer goede projecten gesteund kunnen worden.

 

De Socialrun vindt dit jaar plaats van vrijdag 16 t/m zondag 18 september. Het is een geheel nieuwe route door het zuiden van Nederland. De route is dit jaar van Soesterberg naar Nijmegen, dan naar het zuiden, via Den Bosch en Tilburg naar Zeeland, Rotterdam en tenslotte Utrecht en weer terug naar Soesterberg.

Dit jaar lopen 46 teams mee. De deelnemende teams laten zo veel mogelijk van de door hen gelopen kilometers sponsoren. Het opgehaalde sponsorbedrag komt volledig ten goede aan kleinschalige projecten die openheid stimuleren en zo vooroordelen over mensen met psychische aandoeningen verminderen.

Wil jij ons team sponsoren?

Ik sponsor het team