10

Feb

10

Feb

Terug naar alle eventsLive uitzending10 Feb14:30

Voor klanten, relaties en geïnteresseerden

Zorgverslimmers Show

Wij zijn blij met jou als Zorgverslimmer. Daarom nodigen we je uit voor de Tenzinger Zorgverslimmers Show. Dit is hét online event voor onze opdrachtgevers, relaties en andere geïnteresseerden. Tijdens deze talkshow gaat presentatrice Nicole Terborg in gesprek met inspirerende en spraakmakende Zorgverslimmers. Het thema dat centraal staat is: Zorgverslimmen: hoe doe je dat? Hoe creëer je meer tijd en aandacht voor innovatie in de zorg? En onder het motto ‘voorspellen is beter dan genezen’: hoe zet je data in voor een betere jeugd- en pleegzorg?

Wouter Hoge (directeur bij Centiv, ondernemer en auteur van het boek ‘Betere zorg met minder doekoe’) schuift aan om zijn unieke visie op de knelpunten in de huidige zorg te delen. Samen met Jacqueline van Ginkel (Zorgverbeteraar bij TWB Thuiszorg met Aandacht en Coach bij Health Innovation School) en Heike Brandes (productmanager bij Tenzinger) gaat hij in gesprek over innovatie in de zorg en de rol die mens en ICT hierin spelen.

Aansluitend wisselen Kaya Stok (projectleider digitale zorg & innovatie bij Levvel), Jason Bhugwandass (ervaringsdeskundige in de jeugd GGZ) en David Tom (directeur en data scientist bij 6Gorilla’s) van gedachten over de voorspellende rol van data. Jason strijdt voor een revolutie in de jeugdzorg: kan data hierbij helpen?

Meld je aan voor het event

De Zorgverslimmer award

Vanaf dit jaar nomineert Tenzinger ieder jaar 24 zorgverslimmers. Met deze award wil Tenzinger iedereen in de zorg aansporen om mee te blijven denken én werken aan een slimmere zorg.

Tijdens de show wordt om 16.00 uur bekend gemaakt wie de winnaar is van deze toonaangevende award. Samen met jurylid Jerry AllonNicole Terborg en Björn Simmelink (CFO Tenzinger) gaat de winnaar in gesprek over de noodzaak van zorgverslimmen en over de manier waarop de winnaar de zorg (nu al) verslimt.

Om 16.30 uur is er in de online lounge gelegenheid om na te praten met de tafelgasten.