Terug naar alle eventsWebinar7 Dec10:00

Webinar ZPM & Medicore

ZPM & Medicore | Masterclass ZPM

Masterclass

De komst van het Zorgprestatiemodel heeft invloed op de hele organisatie. Zo ook voor behandelaren en financieel administratieve medewerkers. In deze Masterclass gaan we na een gezamenlijke start in twee groepen uiteen in break-out sessies. In de ene break out sessie richten we ons vooral op de veranderingen voor financieel administratief medewerkers. In de tweede break out sessie kijken we naar alle veranderingen voor behandelaren.

Break out voor behandelaren 
We behandelen in deze sessie registratie, zorgvraagtypering en agenda en verslag in het Medicore ECD. Sprekers: Jaap Stam en Marianne Knoop Pathuis – Baarda.

Break out voor financieel administratieve medewerkers
We behandelen in deze sessie afsluiting DBC’s, bevoorschotting, controles en rapportages. Sprekers: Marjolijn Beuker en Frank Jochems.

Wil je erbij zijn? Meld je aan via het formulier!
Kun je er op deze datum niet bij zijn en wil je de opname terugkijken? Meld je dan alsnog aan en ontvang automatisch de opname achteraf. Deelname is gratis.

Deze masterclass is uitsluitend toegankelijk voor gebruikers van het Medicore ECD.

Deze masterclass stond eerder gepland op 9 december. Omdat de Nederlandse GGZ op hetzelfde tijdstip een sessie heeft gepland over het ZPM, hebben we ervoor gekozen de masterclass te verplaatsen. Zo kunnen onze opdrachtgevers beide sessie bijwonen, als ze dat willen.

Meld je aan voor het webinar

Sprekers

Marianne Knoop Pathuis – Baarda

Bekijk profielBekijk profiel

Jaap Stam

Bekijk profielBekijk profiel