Kameraden van de Zorg

De Kameraden van de Zorg wil alle cliënten van onze opdrachtgevers een positieve boost geven voor de toekomst. Dit doen we door een van hun grootste wensen te vervullen.  

 

Persoonlijk kameraadschap

Als toegewijd zorgtechnologiebedrijf met een passie voor de zorg begrijpen we bij Tenzinger dat goede zorg alleen geleverd kan worden door software en data te combineren met warme menselijkheid en sympathie van zorgprofessionals.

We zien onszelf dus vooral als partner en kameraad van de zorg. Om een echte kameraad te zijn voor zorgprofessionals en cliënten lanceren we de Kameraden van de Zorg: een initiatief waarbij onze medewerkers zich persoonlijk inzetten voor het geluk van zorgprofessionals, cliënten en hun naasten. Persoonlijk kameraadschap door het vervullen van wensen die buiten onze service level agreements (SLA’s), contracten en overeenkomsten vallen.

Wil jij een kameraad inzetten voor jouw organisatie?

Laat het weten aan je contactpersoon bij Tenzinger.

 

Denk bijvoorbeeld aan de inzet van onze medewerkers als vrijwilligers bij evenementen voor cliënten en hun naasten, of het organiseren van activiteiten met behulp van ons netwerk. Door samen te werken met opdrachtgevers willen we zorgprofessionals en cliënten nóg meer hoop en kracht geven voor de toekomst, door hun liefste wensen te vervullen en hen te laten zien dat ze er niet alleen voor staan.