Whitepaper19 okt 2021

Optimale registratie in Fierit

5 tips om de regeldruk te verlagen

Vanaf 2023 komt er jaarlijks 130 miljoen euro extra beschikbaar in de begroting om onder andere de werkdruk voor het zorgpersoneel te verlagen. Dat is mooi, want het is ook de hoogste tijd om eens flink te gaan bezuinigen op administratie.

Heike Brandes

Zorgverslimmer bij Tenzinger

Bekijk profielBekijk profiel

Optimale registratie

Als wij niets doen aan de manier waarop wij in Nederland ons zorgstelsel hebben ingericht en wij de zorg willen blijven bieden
zoals we dat vandaag doen, hebben we in 2040 1 op de 4 werkende Nederlanders nodig in de gezondheidszorg. Je zult het met mij eens zijn dat dit absoluut onhaalbaar is.

Onlangs heeft Vilans heeft in een rapport de boosdoeners blootgelegd die verantwoordelijk zijn voor de regeldruk in de langdurige zorg. In dit whitepaper delen we een 5-tal bezuinigingen in administratie die we met elkaar moeten doorvoeren om die regeldruk daadwerkelijk naar beneden te krijgen.

Mail mij de brochure

Vul onderstaand formulier in om de brochure te ontvangen.

Ook interessant

Brochure06 jul 2023

Meer tijd voor zorg met functioneel applicatiebeheer

De rol functioneel applicatiebeheer in de zorg is misschien wel de meest onderbelichte rol bij zorgorganisaties. En dat terwijl FAB een grote rol speelt in de uitdagingen waar de zorg voor staat.
Lees meer +
Brochure08 jun 2023

Samen verslimmen we de zorg

Wij zijn er om met data de zorg te verbeteren. Vermenselijken. En verslimmen. Want wie slim zorgt, heeft meer tijd + aandacht + geld voor wat écht belangrijk is. Met onze innovaties, producten en voorspellers zetten we menselijke zorg voorop.
Lees meer +
Brochure16 jun 2022

Brochure Business consultancy

Onze Business consultants zijn experts in het optimaliseren van de bedrijfsvoering in de zorg. Lees in de brochure hoe wij jou (tijdelijk) kunnen ondersteunen.
Lees meer +

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zo ben jij elke maand op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de zorg!