Brochure29 dec 2021

Positieve Gezondheid

Geeft een bredere kijk op de gezondheid van een cliënt

Positieve Gezondheid is een methodiek die een bredere kijk geeft op de gezondheid van een cliënt. Door vragen in te vullen kom je erachter hoe de cliënt zich echt voelt en dit is meer dan alleen de lichamelijke gezondheid. Je kunt als zorgprofessional hierdoor betere en passendere hulp aanbieden.

Gezondheid is meer dan alleen niet-ziek zijn

Onderzoeker en voormalig huisarts Machteld Huber vroeg aan ruim 2.000 mensen wat zij verstaan onder gezondheid. Wat blijkt? Het gaat mensen niet alleen om hun lichamelijke gezondheid. Ze vinden vooral een betekenisvol leven belangrijk. Daarom bedacht Machteld Huber een alternatief voor de gangbare definitie van gezondheid.

Positieve Gezondheid omvat zes pijlers die mensen alle zes als even belangrijk ervaren. Wij hebben deze methodiek beschikbaar gesteld binnen ons ECD Fierit om je inzicht te geven op de gesteldheid van de cliënt.

In deze brochure gaan we in op de zes pijlers van Positieve Gezondheid en delen we de voordelen voor jou als zorgprofessional om met deze methodiek te werken.

Mail mij de brochure

Vul onderstaand formulier in om de brochure te ontvangen.

Ook interessant

Brochure06 jul 2023Medicore

Meer tijd voor zorg met functioneel applicatiebeheer

De rol functioneel applicatiebeheer in de zorg is misschien wel de meest onderbelichte rol bij zorgorganisaties. En dat terwijl FAB een grote rol speelt in de uitdagingen waar de zorg voor staat.
Lees meer op Medicore +
Brochure08 jun 2023

Samen verslimmen we de zorg

Wij zijn er om met data de zorg te verbeteren. Vermenselijken. En verslimmen. Want wie slim zorgt, heeft meer tijd + aandacht + geld voor wat écht belangrijk is. Met onze innovaties, producten en voorspellers zetten we menselijke zorg voorop.
Lees meer +
Brochure16 jun 2022

Brochure Business consultancy

Onze Business consultants zijn experts in het optimaliseren van de bedrijfsvoering in de zorg. Lees in de brochure hoe wij jou (tijdelijk) kunnen ondersteunen.
Lees meer +

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zo ben jij elke maand op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de zorg!

Door op de button te klikken ga je akkoord met het Tenzinger privacy statement.