Brochure27 dec 2021

PREM (Patient Reported Experience Measure)

Meet de ervaringen van je cliënten

Er zijn steeds meer methodes en digitale meetinstrumenten beschikbaar voor het meten van de kwaliteit van zorg. Een methode die vaak gebruik wordt is PREM (Patient Reported Experience Measure).

Volledig te doorlopen en volgen vanuit het ECD Fierit

Met behulp van PREM is het mogelijk om ervaringen van je cliënten over het zorgproces te meten. De PREM is een vragenlijst over de ervaring en beleving van cliënten met de aangeboden zorg.

In deze brochure vertellen we hoe je PREM kunt inzetten voor jouw cliënten binnen Fierit en de werking van het aanleveren van gegevens aan een gegevensmakelaar.

Mail mij de brochure

Vul onderstaand formulier in om de brochure te ontvangen.

Ook interessant

Brochure06 jul 2023Medicore

Meer tijd voor zorg met functioneel applicatiebeheer

De rol functioneel applicatiebeheer in de zorg is misschien wel de meest onderbelichte rol bij zorgorganisaties. En dat terwijl FAB een grote rol speelt in de uitdagingen waar de zorg voor staat.
Lees meer op Medicore +
Brochure08 jun 2023

Samen verslimmen we de zorg

Wij zijn er om met data de zorg te verbeteren. Vermenselijken. En verslimmen. Want wie slim zorgt, heeft meer tijd + aandacht + geld voor wat écht belangrijk is. Met onze innovaties, producten en voorspellers zetten we menselijke zorg voorop.
Lees meer +
Brochure16 jun 2022

Brochure Business consultancy

Onze Business consultants zijn experts in het optimaliseren van de bedrijfsvoering in de zorg. Lees in de brochure hoe wij jou (tijdelijk) kunnen ondersteunen.
Lees meer +

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zo ben jij elke maand op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de zorg!

Door op de button te klikken ga je akkoord met het Tenzinger privacy statement.