Brochure10 sep 2021

Hét ECD voor de ouderenzorg en gehandicaptenzorg

De 10 belangrijkste voordelen van het ECD Fierit

Als zorgorganisatie wil je het complete zorgproces in goede banen leiden. Informatie moet altijd up-to-date, volledig en inzichtelijk zijn voor alle betrokkenen.

Meer tijd voor zorg dankzij Fierit

Je hebt behoefte aan een oplossing die je al je zorgprocessen volledig ondersteunt, die cliënten en verwanten de mogelijkheid biedt de regie in eigen hand te nemen en die het werk van de zorgprofessional eenvoudiger maakt.

Met ons ECD Fierit worden alle zorg- en administratieve processen geoptimaliseerd en kunnen gegevens op een betrouwbare wijze en volgens wet- en regelgeving worden uitgewisseld. Van registratie tot declaratie, van intake tot zorgplan evaluatie, iedereen werkt binnen één dossier. Zo hou je meer tijd over voor de best mogelijke zorg voor je cliënten.

In deze brochure delen we de 10 belangrijkste voordelen van Fierit.

Mail mij de brochure

Vul onderstaand formulier in om de brochure te ontvangen.

Ook interessant

Brochure26 jul 2022

Samen verslimmen we de zorg

Wij zijn er om met data de zorg te verbeteren. Vermenselijken. En verslimmen. Want wie slim zorgt, heeft meer tijd + aandacht + geld voor wat écht belangrijk is. Met onze innovaties, producten en voorspellers zetten we menselijke zorg voorop.
Lees meer +
Brochure16 jun 2022

Brochure Business consultancy

Onze Business consultants zijn experts in het optimaliseren van de bedrijfsvoering in de zorg. Lees in de brochure hoe wij jou (tijdelijk) kunnen ondersteunen.
Lees meer +
Brochure29 dec 2021

Positieve Gezondheid

Positieve Gezondheid omvat zes pijlers die mensen allemaal even belangrijk vinden. Wij hebben deze methodiek beschikbaar gesteld in het ECD.
Lees meer +

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zo ben jij elke maand op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de zorg!