Brochure13 sep 2021

Multidisciplinaire samenwerking

Het Fierit Medisch- en behandeldossier

Met de integratie van de medische en behandelgegevens in het cliëntdossier geven we ons multidisciplinaire ECD een verdere verdieping. Alle disciplines en betrokkenen kunnen in één dossier werken.

Eén cliënt = één dossier

Met het Medisch- en behandeldossier heb je altijd de juiste en meest relevante informatie over je cliënt tot je beschikking. Zo weet je precies wat er speelt en kun je jouw behandeling hierop aanpassen zodat deze effectiever is. Je kunt als arts of behandelaar eigen dossier voeren, maar ook belangrijke en relevante informatie delen met betrokkenen. Hierdoor kan er een integraal beeld worden geschetst en kunnen alle disciplines beter en gemakkelijker samenwerken en gegevens uitwisselen. Zo krijgt de cliënt de best mogelijke zorg!

In deze brochure vertellen we meer over het Medisch- en behandeldossier en delen we de belangrijkste voordelen die het voor jouw organisatie kan opleveren.

Mail mij de brochure

Vul onderstaand formulier in om de brochure te ontvangen.

Ook interessant

Brochure06 jul 2023Medicore

Meer tijd voor zorg met functioneel applicatiebeheer

De rol functioneel applicatiebeheer in de zorg is misschien wel de meest onderbelichte rol bij zorgorganisaties. En dat terwijl FAB een grote rol speelt in de uitdagingen waar de zorg voor staat.
Lees meer op Medicore +
Brochure08 jun 2023

Samen verslimmen we de zorg

Wij zijn er om met data de zorg te verbeteren. Vermenselijken. En verslimmen. Want wie slim zorgt, heeft meer tijd + aandacht + geld voor wat écht belangrijk is. Met onze innovaties, producten en voorspellers zetten we menselijke zorg voorop.
Lees meer +
Brochure16 jun 2022

Brochure Business consultancy

Onze Business consultants zijn experts in het optimaliseren van de bedrijfsvoering in de zorg. Lees in de brochure hoe wij jou (tijdelijk) kunnen ondersteunen.
Lees meer +

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zo ben jij elke maand op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de zorg!

Door op de button te klikken ga je akkoord met het Tenzinger privacy statement.