Brochure13 sep 2021

Multidisciplinaire samenwerking

Het Fierit Medisch- en behandeldossier

Met de integratie van de medische en behandelgegevens in het cliëntdossier geven we ons multidisciplinaire ECD een verdere verdieping. Alle disciplines en betrokkenen kunnen in één dossier werken.

Eén cliënt = één dossier

Met het Medisch- en behandeldossier heb je altijd de juiste en meest relevante informatie over je cliënt tot je beschikking. Zo weet je precies wat er speelt en kun je jouw behandeling hierop aanpassen zodat deze effectiever is. Je kunt als arts of behandelaar eigen dossier voeren, maar ook belangrijke en relevante informatie delen met betrokkenen. Hierdoor kan er een integraal beeld worden geschetst en kunnen alle disciplines beter en gemakkelijker samenwerken en gegevens uitwisselen. Zo krijgt de cliënt de best mogelijke zorg!

In deze brochure vertellen we meer over het Medisch- en behandeldossier en delen we de belangrijkste voordelen die het voor jouw organisatie kan opleveren.

Mail mij de brochure

Vul onderstaand formulier in om de brochure te ontvangen.

Ook interessant

Brochure29 dec 2021

Positieve Gezondheid

Positieve Gezondheid omvat zes pijlers die mensen allemaal even belangrijk vinden. Wij hebben deze methodiek beschikbaar gesteld in het ECD.
Lees meer +
Brochure27 dec 2021

Meet de ervaringen van je cliënten met PREM

Met behulp van PREM (Patient Reported Experience Measure) is het mogelijk om ervaringen van je cliënten over het zorgproces te meten.
Lees meer +
Brochure03 nov 2021

Het Mikzo: het meetinstrument voor een kwalitatief zorgplan

Het Mikzo (MeetinstrumentKwaliteit van Zorg) staat centraal als het gaat om planmatig en persoonsgericht werken.
Lees meer +

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zo ben jij elke maand op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de zorg!