Meet up: Data & innovaties in de jeugdzorg

Door de ogen van Jeugdzorgmanagers

‘Keep up the change’, is het centrale thema tijdens de Zorg & ICT beurs op 2, 3 en 4 november 2021. Verandering in de jeugdzorg is meer dan noodzakelijk. Wij geloven dat inspiratie en kennisdeling belangrijk is om de jeugdzorg van morgen toegankelijk te houden.

Voor alle gelededingen uit de organisatie organiseren wij interessante en inspirerende theatersessies. Exclusief voor professionals van jeugdzorginstellingen presenteren wij op woensdag 3 november ‘Meet up: door de ogen van jeugdzorgmanagers’. Doe mee & laat je inspireren hoe je data en innovaties kan inzetten voor een betere jeugdzorg!

 

Data & innovaties in de jeugdzorg

Tijdens ‘Meet up: door de ogen van jeugdzorgmanagers’ word je in 2 uur volledig bijgepraat en krijg je inspiratie hoe andere jeugdzorginstellingen inspelen op de grote ontwikkelingen. Je start bij de theatersessie ‘Grip in je jeugdzorgorganisatie? Start met data uit je ECD’. Daar vertellen wij alles over hoe data uit je ECD van belang is om grip te krijgen op zorginhoudelijke en bedrijfskundige processen. Tenzinger biedt met Medicore en 6Gorilla’s een passend antwoord op de grootste uitdagingen in de jeugdzorg.

 

Vanaf 12:00 uur kun je hierover in gesprek met onze Programmamanagers Itkse Lindhout (Levvel) en Ralf van Kempen (iHUB) onder het genot van een goed verzorgde lunch. Zij vertellen over hun ervaringen, best practices en ontwikkelingen als hoofdverantwoordelijken voor de projecten bij jeugdzorginstellingen iHUB en Levvel.

Theatersessie | Grip in je jeugdzorgorganisatie? Start met data uit je ECD

De data uit het ECD is voor een zorginstelling van belang om grip te krijgen op zorginhoudelijke en bedrijfskundige processen. Een goede ontsluiting van data uit het ECD zorgt ervoor dat je ieder moment van de dag inzicht hebt in hoe het ervoor staat met jouw organisatie.

Tijdens deze sessie nemen wij je mee in de inzichten die data uit het ECD jouw zorgorganisatie kan bieden. We delen de laatste stand van zaken met betrekking tot de zorginhoudelijke mogelijkheden van kunstmatige intelligentie aan de hand van concrete voorbeelden.

Sprekers: Joep van Gorp en David Tom

Ralf van Kempen – Programmamanager iHUB

Als eindverantwoordelijke begeleidt Ralf het implementatieprogramma bij iHUB. Hij kijkt vanuit de zorgvraag naar vernieuwing en verandering. Welke innovaties gaan jeugdzorgorganisaties verder helpen? En hoe kan data en software ingezet worden om slimmer te werken? Hij is dé antenne als het gaat om het opvangen van de laatste trends en ontwikkelingen in de zorg.

Programmamanager iHUB

Neem contact opNeem contact op

Itske Lindhout – Programmamanager Levvel

Itske Lindhout is programmamanager bij de implementatie van Levvel en begeleidt verandertrajecten bij jeugdzorginstellingen. Itske heeft ruime ervaring in de GGZ, Jeugdzorg en bij overheidsorganisaties zoals VWS, branchepartijen en zorgverzekeraars.

Programmamanager Levvel

Neem contact opNeem contact op

Het programma

De meet up vindt plaats tijdens de Zorg & ICT beurs op woensdag 3 november. Het programma voor ‘meet up: door de ogen van jeugdzorgmanagers’ ziet er als volgt uit:

 

 

11:30 - 12:00 uur

Theatersessie | Grip in je jeugdzorgorganisatie? Start met data uit je ECD

12:00 - 14:00 uur

 Lunch en Meet & greet Itske Lindhout (Programmamanager Levvel) en Ralf van Kempen (Programmamanager iHUB)

Wij zijn Tenzinger

Wij verslimmen de zorg met datagedreven oplossingen voor menselijke zorg.

  • Dé zorgverslimmers

    300+ experts in ict, data, zorg, consultancy en projectmanagement

  • 15+ jaar ervaring in digitalisering

    In jeugd- en pleegzorg, ggz, ouderenzorg en gehandicaptenzorg

  • 170.000 zorgverleners

    Maken gebruik van onze oplossingen

Meld je aan voor de meet up op de Zorg&ICT

Je ontvangt een bevestigingsmail met alle informatie & locaties

Onze opdrachtgevers