08 nov 2023

Doe mee en ontvang een persoonlijke analyse

Benchmarkonderzoek datavolwassenheid in de zorg van start

In een snel veranderend zorgdomein is slim gebruik van data de sleutel tot een toekomstbestendige zorgorganisatie. Het onderzoek brengt de datavolwassenheid van Nederlandse zorgorganisaties in kaart.

Hoe datavolwassen is jouw zorgorganisatie?

Doe mee aan het benchmarkonderzoek en ontvang een persoonlijke analyse

Het onderzoek brengt de datavolwassenheid van zorgorganisaties in kaart vanuit drie centrale thema’s:

  • Strategie en structuur
  • Adoptie van technologie
  • Inbedding van data in de organisatie

Het onderzoek bestaat uit 20 statements. Na afloop ontvang jij je persoonlijke analyse en onze data experts zullen tevens aanvullende inzichten verstrekken en tools bieden die je kunnen ondersteunen bij het verbeteren van de datavolwassenheid van je organisatie. Tevens krijg je als eerste het benchmarkrapport toegestuurd zodra deze begin 2024 beschikbaar is.

Ik doe mee!

Neem contact op

Quintijn Aman

Zorgverslimmer bij Tenzinger

Neem contact opNeem contact op

Dit vind je misschien ook interessant

Blog22 mei 2023

Zo word je een datagedreven zorgorganisatie

Wil je meer datagedreven werken in jouw zorgorganisatie? Drie Tenzinger consultants vertellen hoe je dat doet en wat je ervoor nodig hebt.
Lees meer +
Klantverhaal12 jul 2022

Forta maakt zorg efficiënt en voorspelbaar met data

Zou het niet mooi zijn als je al heel vroegtijdig kunt voorspellen in welk zorgtraject een cliënt terecht komt en hoelang de behandeling gaat duren? Dit is een van de stippen op de horizon waar het FortaNetwerk met hulp van 6Gorilla’s naar toe werkt. Hoe verloopt dat traject en waar staat Forta nu?
Lees meer +
Klantverhaal09 okt 2023

No-shows voorspellen aan de hand van data

No-shows zijn een belangrijke veroorzaker van productieverlies. En ze leiden ook tot een lagere kwaliteit van zorg. Om die redenen heeft GGz Breburg no-shows gekozen als onderwerp voor een verkennend onderzoek met 6Gorilla’s dat inzicht moet geven in hoe de organisatie meer waarde kan halen uit data.  
Lees meer +