Webinar

Effectieve zorgadministratie – grip op ZPM met rondrekenen en omzetplafondrapportages

Ontdek de sleutel tot een moeiteloze ZPM zorgadministratie tijdens ons exclusieve webinar: effectieve zorgadministratie – grip op ZPM met rondrekenen en omzetplafondrapportages.

Ben je op zoek naar praktische oplossingen om grip te krijgen op je Zorgprestatiemodel (ZPM) zorgadministratie? Wil je de complexiteit van zorgfinanciering en omzetplafonds begrijpen en beheersen? Zorg dan dat je aanwezig bent tijdens het webinar op 6 februari!

Tijdens dit informatieve evenement leer je:
1. Rondrekenen als een pro: ontdek hoe je met behulp van geavanceerde rapportagesets moeiteloos inzicht krijgt in de cruciale details van je ZPM zorgadministratie. Leer de kunst van het rondrekenen en optimaliseer je financiële processen.*
2. Omzetplafondrapportages de baas: krijg een diepgaand begrip van omzetplafonds en leer hoe je effectieve rapportages kunt gebruiken om niet alleen binnen de gestelde grenzen te blijven, maar ook om kansen voor groei te identificeren.*
3. Praktische tips en best practices: ontvang waardevolle inzichten en praktische tips van experts die ruime ervaring hebben in ZPM zorgadministratie. Leer hoe je efficiëntie kunt verhogen, fouten kunt minimaliseren en middelen kunt optimaliseren.

Dit webinar vindt plaats op 6 februari via Microsoft Teams vanaf 14:00 en zal ongeveer een uur duren. Dit webinar is vooral interessant voor mensen die werkzaam zijn op de financiële afdeling of op een andere manier betrokken zijn bij zorgadministratie.

Mis deze unieke kans niet om je ZPM zorgadministratie naar een hoger niveau te tillen! Schrijf je nu in voor ons gratis webinar en word een meester in het beheren van je zorgfinanciën. De toekomst van jouw zorgadministratie begint hier!

Wil je erbij zijn?

Meld je aan!

Kun je er op deze datum niet bij zijn en wil je de opname terugkijken? Meld je dan alsnog aan en ontvang de opname automatisch achteraf. Deelname is gratis.

*De rapportagesets die worden besproken zijn niet standaard beschikbaar in Medicore. Een consultant kan je ondersteunen om deze rapportages passend voor jouw organisatie beschikbaar te stellen. 

Mocht je niet kunnen wachten op het webinar zijn de rapportages ook nu al verkrijgbaar, klik hier.