02 nov 2021

Tenzinger lanceert nieuwe applicatie die zorgprofessionals meer tijd geeft voor zorg

Iedere dag ervaren zorgprofessionals een enorme druk als het gaat om registratie en administratie. Daarom lanceert Tenzinger tijdens de vakbeurs Zorg & ICT een applicatie die zorgprofessionals meer tijd geeft voor het verlenen van zorg. Tenzinger gelooft namelijk dat mobiele oplossingen kunnen helpen met de uitdagingen waar zorgprofessionals en -organisaties, die onder andere ambulante zorg verlenen, dagelijks mee te maken hebben.

Met de lancering van de Tenzinger Zorgapp gaat Tenzinger een langdurige samenwerking aan met CareConnections. Hiermee voegt CareConnections zich bij het Tenzinger Ecosysteem. CareConnections heeft als belangrijkste doel om middels technologie de zorg beter te maken. Door het vereenvoudigen van de registratie van de dagelijkse cliëntinformatie maken zij het werk leuker en heeft de zorgmedewerker meer tijd voor de cliënt. De visie van CareConnections sluit perfect aan op wat Tenzinger wilt bereiken met de lancering van de nieuwe applicatie.


“Een goede samenwerking tussen cliënt, zorgprofessionals en overige betrokkenen is de sleutel tot een succesvol zorg- en werkproces. De applicatie van CareConnections is een bewezen zorgoplossing die bij meerdere zorgaanbieders dagelijks wordt gebruikt. De Tenzinger Zorgapp geeft de zorgverleners van onze opdrachtgevers in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg en jeugdzorg de mogelijkheid om via hun mobiele device te registreren.” – Arriejanne Brouwer (Manager Product Management Tenzinger)

 

“Wij geloven in open systemen, waardoor wij elke dag kunnen werken aan nieuwe innovaties. Zo kunnen wij de zorgmedewerkers continu in hun kracht zetten. Zodat er meer tijd overblijft voor goede zorg”. – Jos Koppelaar (Directeur CareConnections)

 

De Tenzinger Zorgapp maakt het mogelijk om op iedere locatie veilig informatie vanuit het Medicore en Fierit ECD te raadplegen én bijvoorbeeld verslaglegging en nieuwe afspraken toe te voegen. Dit kan direct bij de cliënt gedaan worden, zodat registratie achteraf niet meer nodig is. Bovendien heeft een zorgprofessional zo altijd de juiste en meest actuele informatie over zijn of haar cliënten letterlijk binnen handbereik. Of je nu cliënten en patiënten binnen de zorginstelling behandelt of altijd onderweg bent: de Tenzinger Zorgapp helpt zorgprofessionals soepel door hun dag heen.

Sneak preview van de app

Lancering tijdens Zorg & ICT 2021

Tijdens de Zorg & ICT beurs op 2, 3 en 4 november vindt de officiële lancering van de Tenzinger Zorgapp plaats. Wil je zien hoe onze nieuwe app werkt? Bezoek onze collega’s op de stand om een live demo te krijgen.

Over Tenzinger

Tenzinger verslimt de zorg met datagedreven oplossingen voor menselijke zorg. In de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, jeugd- en pleegzorg en GGZ is Tenzinger een bepalende speler bij het verbeteren en verslimmen van de zorg. Met ECD’s, portalen, apps, organisatieoptimalisatie en consultancy digitaliseert Tenzinger de zorg- en administratieve processen en maakt die efficiënt.