02 mei 2024

tijd voor ontspanning

Het Zorgverslimmers magazine 2024 is uit

En zoals elk jaar staat het vol met inspirerende verhalen van verschillende Tenzinger opdrachtgevers, slimme innovaties van Zorgverslimmers en de nieuwste ontwikkelingen in het ICT-zorglandschap.

Zorgverslimmen is hard werken. Daarom moet je soms ook ontspannen, zodat je daarna weer vol gas kunt werken aan goede en slimme zorg. Ontspannen kan natuurlijk op verschillende manieren. Eén daarvan is met een kop thee in de zon met het Zorgverslimmers magazine 2024. Daarin lees je verschillende inspirerende artikelen van opdrachtgevers en van alle genomineerden van de Zorgverslimmer award.

Bijvoorbeeld het verhaal van Piet Berkers, die zich inzet tegen de verspilling van medicijnen en verpleeg- en verzorgingsartikelen. Wist je dat daarvan jaarlijks zo’n twee miljard euro ongebruikt wordt vernietigd? Of het verhaal van Renske Karens die zich als Verpleegkundig innovator en CNOI bij het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie inzet voor stillere kamers van hun jonge patiënten en hun ouders/verzorgers.

Heb je het magazine gemist? Vraag het dan kosteloos aan.
Wil je het magazine per e-mail of per post ontvangen?

Per e-mail

 
Per post