AFAS expert in de zorg

AFAS implementatie

AFAS expert in de zorg

Wij zijn gespecialiseerd in de optimalisatie en implementatie van bedrijfsondersteunende processen in de zorg. Door dit samen te brengen met onze expertise van AFAS, zijn we de ideale partner voor zorginstellingen die met AFAS werken of willen gaan werken. Wij ontwikkelen innovatieve en specifieke oplossingen voor alle zorgsegmenten. Wij kunnen AFAS specifiek en op maat voor jouw zorginstelling implementeren, optimaliseren en beheren. Als AFAS-expert hebben we ruim 10 jaar expertise en ervaring opgedaan als het gaat om deskundig beheer en het bouwen van slimme functionaliteiten in de vorm van apps, geautomatiseerde workflows en templates.

Tenzinger ziet het implementeren van AFAS als de uitgelezen kans om de interne bedrijfsprocessen toekomstgericht te organiseren. Als erkend AFAS-partner én optimalisatiespecialist van bedrijfsprocessen in de zorg, bieden wij je deskundige advies en begeleiding bij de implementatie en optimalisatie van bedrijfsprocessen met behulp van software van AFAS in jouw zorgorganisatie.

Heeft u een vraag?

Maja Vasic

Zorgverslimmer bij Tenzinger

Neem contact opNeem contact op

Slim inrichten van AFAS

Wil je als zorginstelling beter bestand zijn tegen de impact van bijvoorbeeld wijzigingen in wet- en regelgeving en zorgbekostiging? Dan zullen de bedrijfsprocessen goed ingericht moeten zijn voor de toekomst. Focus op samenhang van processen en snelle uitwisseling van cruciale informatie tussen verschillende afdelingen is essentieel om tot een daadkrachtige en flexibele organisatie te komen.

Wij helpen zorginstellingen bij het slim inrichten van hun AFAS en samenhangende processen waardoor alle cruciale gegevens in één compleet pakket verwerkt en getoond kunnen worden. Van financiële rapportages en forecastoverzichten tot aan intelligente koppelingen met zorgapplicaties en ontsluiting van data in moderne dashboards; wij ontwikkelen een toekomstbestendige financieel-administratieve bedrijfsvoering.

Tenzinger helpt jou bij:

  • implementatie en optimalisatie van AFAS modules
  • implementatie en optimalisatie van Content Management
  • ontwikkelen en inrichten van op maat gemaakte koppelingen en workflows
  • AFAS-applicatieservice door team van experts op afstand

Ons doel is dat iedereen begrijpt dat veranderingen ervoor zorgen dat er efficiënter gewerkt kan worden, waardoor meer tijd kan worden besteed aan het verlenen van goede en betaalbare zorg.

Ook interessant

Whitepaper29 jul 2021

Optimaliseer AFAS in de zorg

Open link
Whitepaper07 mrt 2021

Succesfactoren voor een positieve ECD-businesscase

Open link