Data gedreven oplossingen voor menselijke zorg. Daar geloven wij in.

Tenzinger verslimt de zorg met datagedreven oplossingen voor menselijke zorg. In de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, jeugdzorg en GGZ is Tenzinger een bepalende speler bij het verbeteren en verslimmen van de zorg. Met ECD’s, portalen, apps, organisatieoptimalisatie en consultancy digitaliseert Tenzinger de zorg- en administratieve processen en maakt die efficiënt.

Onze oorsprong

 

+ Wortels in de zorg

Onze ECD’s zijn ons fundament. Onze trots. Waarmee we dagelijks zorgprofessionals & cliënten ondersteunen. En dé basis voor waardevolle data en inzichten, waarmee we de zorg verslimmen.

+ Onze Sherpa mentaliteit

Als we met onze kennis en ideeën de weg naar succes kunnen vrijmaken voor andere zorgorganisaties, dan pas zijn we blij. Daarom zijn wij dé partner in de zorg.

De naam Tenzinger

Veel mensen denken dat Edmund Hillary de eerste mens op het topje van de wereld was. Maar wij weten dat zijn gids, Tenzing Norgay, hem letterlijk een paar stappen voor was. Heel vaak zijn het de minder zichtbare krachten die een ander ondersteunen. Dat doen wij in de zorg, want veranderingen in de zorg gaan snel en de uitdagingen zijn groot. Die gaan wij aan met expertise en grensverleggende ICT- en data-oplossingen.

Wij zijn een organisatie van andere zorgers en noemen onszelf dan ook Tenzinger.

Feiten + Cijfers

 

+ 800 opdrachtgevers

+ 170.000 zorgverleners werken met onze oplossingen

+ 1,1 miljoen cliënten

+ 6 miljard gedeclareerde zorg

+ 300+ medewerkers

+ 58 % man / 42 % vrouw

+ Locaties in Utrecht, Sliedrecht & Hengelo