Zorgverslimmer bij Tenzinger

Erik-Jan Davids

“Samen zorgen we voor veilige zorg. Het zorgproces staat centraal en de beveiliging daarvan is verweven in elke discipline. Dat moeten we dus samen doen.”

Biografie

Sinds 2020 werkt Erik-Jan Davids als Chief Information Security Officer (CISO) bij Tenzinger. Na een opleiding computertechniek heeft Erik-Jan de afgelopen 25 jaar verschillende leidinggevende rollen bij diverse organisaties bekleed. Als CISO is Erik-Jan dé expert op het gebied van informatiebeveiliging en vanuit die expertise ook aangehaakt bij productontwikkeling. Erik-Jan gelooft in een decentrale aanpak, waarbij security een geïntegreerd onderdeel is van alles wat we doen.

Mini CV

  • Ing. Technische Computerkunde, CISSP, CSSLP, CDPO
  • CISO bij Tenzinger
  • Programmamanager
  • Amateur punkrock drummer

Stel een vraag aan Erik-Jan

LinkedIn

Publicaties van Erik-Jan

Blog24 feb 2023Medicore

Chaos voorkomen? Dit is waarom functioneel applicatiebeheerders cruciaal zijn in de zorg

In deze blog vertelt Judith Hegger, functioneel applicatiebeheerder bij Tenzinger over de onmisbare rol van applicatiebeheerders in de zorg.
Lees meer op Medicore +
Blog16 feb 2023Medicore

Zo blijft de informatie in onze software veilig

Hoe houden wij de informatie in onze software veilig? We gaan in gesprek met onze Chief Information Security Officer (CISO) Erik-Jan Davids.
Lees meer op Medicore +
Whitepaper30 aug 2021Medicore

Factsheet Privacy en informatiebeveiliging Medicore

Medicore heeft uitgebreide maatregelen getroffen om informatiebeveiliging goed te regelen en zorg te dragen voor een betrouwbare en veilige dienstverlening.
Lees meer op Medicore +
Brochure25 feb 2021

Informatiebeveiliging Fierit

Wij hebben uitgebreide maatregelen getroffen om informatiebeveiliging goed te regelen en het veilig werken met Fierit te borgen.
Lees meer +
Whitepaper10 nov 2020Medicore

Veilig werken met een SaaS ECD

In deze whitepaper lees je hoe je vanuit een SaaS-situatie mogelijke risico’s samen met je EPD-leverancier minimaliseert.
Lees meer op Medicore +