Zorgverslimmer bij Tenzinger

Marielou van ’t Spijker

"Een tevreden klant die blij wordt van onze antwoorden en hulp geeft veel voldoening in je werk."

Biografie

Ruim 14 jaar ben ik werkzaam bij de organisatie nu bekend als Tenzinger. Naast mijn support werkzaamheden verleen ik ook regelmatig consultancy, verzorg een training of ik haak ik aan bij sales demo’s. Voordat ik bij Tenzinger kwam werken heb ik bij een VG zorginstelling gewerkt als applicatiebeheerder en medewerker cliëntenadministratie waaronder ook de declaraties en facturaties vielen. In die tijd was de afdeling cliëntenadministratie nog volledig in ontwikkeling en lang bij alle organisaties niet aanwezig. In de huidige tijd is deze afdeling niet meer weg te denken en een belangrijke spil in de organisatie geworden.
Mijn hart ligt hiermee al ook geruime tijd met werken met de zorg!

Mijn kennisdomein registratie – declaratie is een interessant domein is omdat je elk jaar weer te maken krijgt met nieuwe wet- en regelgeving, waarbij we goed samenwerken met de afdeling ontwikkeling en de kennis o.a. door een sessie jaarovergang ook overbrengen naar onze klanten.

De afgelopen tijd ben ik met veel plezier betrokken geweest bij de ontwikkeling en de pilot van Fierit facturatie waar inmiddels een aantal klanten zeer tevreden mee live zijn gegaan. De opleiding Horizontaal toezicht heb ik hier goed bij kunnen toepassen. Door controles vooraf te laten plaats vinden voorafgaande aan de declaratie kan een declaratie zo veel mogelijk goed, volledig en tijdig worden verstuurd met zo min mogelijk controles achteraf. Hiermee worden correcties achteraf beperkt. Ik ben van mening dat het toepassen van Horizontaal Toezicht ook in een VG of VV organisatie een goed werkende AO/IC kan bewerkstelligen.

Mini CV

  • Ruime werkervaring bij een VG klant van Tenzinger
  • Consultancy, sales ondersteuning, trainingen en kennissessies verzorgd
  • Opleiding Horizontaal Toezicht
  • Wintersport en heerlijke kampeervakanties

Stel een vraag aan Marielou