04 jun 2021

Tenzinger breidt netwerk uit met implementatie partner Quattri

Tenzinger groeit! Zo hard, dat we ons partnernetwerk uitbreiden met Quattri, expert in het implementeren van ECD’s.

Quattri is een onafhankelijk ECD specialist met veel ervaring in het implementeren van ECD’s en koppelingen, het ontsluiten van informatie en het begeleiden van procesoptimalisatie trajecten. “Quattri heeft een bewezen track record op de implementatie van ECD’s in de zorg. Binnen Tenzinger hebben we zeer ervaren en vaardige consultants. Quattri is een uitbreiding op onze eigen expertise en helpt ons onze slagkracht te vergroten en meer nieuwe opdrachtgevers te onboarden,” zegt Jeroen Schenk, Directeur Professional Services bij Tenzinger en verantwoordelijk voor de selectie van implementatie- en dienstverlenende partners.

“Het was een zorgvuldig selectietraject, want de lat ligt natuurlijk hoog”, licht Jeroen toe. “We gaan alleen een partnerschap aan als we ervan overtuigd zijn dat een partij ons helpt méér meerwaarde te leveren voor onze opdrachtgevers. En kennis van de zorg, dat is uiteraard een randvoorwaarde.”

Integrale oplossing

Ook Paul Oostveen, directeur Quattri, is enthousiast over het partnerschap. “Wij zien Tenzinger als een innovatieve partij met een goede naam in verschillende ECD’s, datagedreven en met hoge interoperabiliteit. Maar de kracht van Tenzinger is het kunnen bieden van integrale oplossingen voor een heel breed scala aan zorgorganisaties, door een volledige dienstenportefeuille. Zo weet je als zorginstelling zeker dat alle oplossingen en diensten juist op elkaar aansluiten en kun je volledig partnership faciliteren.”

Jeroen beaamt dat. “De meerwaarde van Tenzinger is dat we niet alleen software zelf ontwikkelen en implementeren, maar dat we het menselijke aspect en de optimalisatie van processen er omheen, meepakken. Bij ons gaat het altijd over systeem, proces, mens. Data driven, human first. En dat delen wij met Quattri.”

Tenzinger Ecosysteem

Quattri was al enige tijd business partner van Unit4 Cura en treedt nu toe tot het Tenzinger Ecosysteem. In het Ecosysteem van Tenzinger zijn zowel data-uitwisseling en standaardisatie, als samenwerking om optimale diensten te kunnen bieden, elementaire onderdelen. “Wij zien in het Tenzinger Ecosysteem een enorme meerwaarde,” zegt Paul. “Digitalisering in de zorg neemt de komende jaren een verdere vlucht. Een Ecosysteem rondom zorgsoftware is noodzakelijk, ik zie het als een soort Haarlemmer smeerolie. Binnen het Ecosysteem hebben we hetzelfde doel: de zorgprofessional zoveel mogelijk ontzorgen.”

Jeroen Schenk (L) en Paul Oostveen (R)