Terug naar alle eventsEvent7 Nov12:30

BI event

Sturen op basis van data

Healthcare BI middag: Sturen op basis van data

Het integreren van data in de bedrijfsvoering

Bij 6Gorilla’s roepen wij op: zorg slimmer samen! Op 7 november 2024 organiseren we onze volgende Healthcare BI Middag, waarin we inzoomen op een actueel en relevant thema: sturen op basis van data en hoe je dit effectief kunt integreren in de bedrijfsvoering. Deze middag biedt BI-professionals, managers bedrijfsvoering, en andere zorgprofessionals een platform om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen en nieuwe inzichten op te doen. Sluit je aan bij onze community en laat je inspireren!

Meld je hier aan en laat je inspireren!

Terug naar alle eventsWebinar17 Oct14:00

Webinar

Data sharing in de zorg

Data sharing in de zorg

Optimaliseer het potentieel van data binnen regionale samenwerkingen

Op zoek naar manieren om samenwerking en data-uitwisseling tussen zorgorganisaties te optimaliseren? Tijdens dit webinar wordt besproken hoe het Data Sharehouse een organisatie kan helpen bij het veilig en efficiënt delen van zorgdata. Jeroen Schenk en Eric de Groot zullen de voordelen van het Data Sharehouse toelichten en laten zien hoe het kan bijdragen aan betere zorgcoördinatie, verhoogde patiëntveiligheid, en ondersteuning van innovaties zoals AI.

Meld je hier aan en laat je inspireren!

Blog20 jun 2024

Blog: Mareille Hulshof aan het woord

Succesvolle Cloudtransitie: Saxenburgh Optimaliseert Zorg met Fierit as a Service

Hallo allemaal, ik ben Mareille, en ik werk nu bijna tien jaar met veel plezier als consultant bij Fierit. Het is een rol waarin ik mijn analytische vaardigheden dagelijks kan inzetten om de zorg te verbeteren. In mijn vrije tijd geniet ik van koken, uit eten gaan, wandelen, bootcampen en mijn grootste passie: reizen. Daarnaast ben ik druk bezig met de voorbereidingen voor mijn bruiloft, die eind juni plaatsvindt.

In mijn werk zoek ik altijd naar de vraag achter de vraag en streef ik ernaar om oplossingen te vinden die het werken met ons elektronisch cliëntendossier (ECD) zo soepel mogelijk maken. Vandaag wil ik jullie graag meenemen in hoe ons clickable dashboard zorgverleners helpt om sneller en efficiënter te werken, zodat zij meer tijd kunnen besteden aan wat echt belangrijk is: het verlenen van zorg.

Uitdagingen binnen de zorg

Kennisorganisatie Gartner beschreef ooit de verschillende stadia van een ECD. In mijn jaren als consultant bij Fierit ben ik deze verschillende stadia tegengekomen bij onze klanten. Van het gebruiken van Fierit als registratiesysteem tot geavanceerde implementaties die de kracht van data inzetten voor bijvoorbeeld geautomatiseerde taken en overzichtelijke dashboards. Elke zorgorganisatie komt daarom ook met andere hulpvragen bij mij voor advies.

Ongeacht het stadium waarin een organisatie zich bevindt, wordt iedereen geconfronteerd met uitdagingen in de zorg. Een ECD moet zich door de jaren heen aanpassen aan die uitdagingen. Dat lukt, om diverse redenen, niet altijd. Hier worden soms kansen gemist om processen te verslimmen en verbeteren. Kansen en mogelijkheden die positief bijdragen aan de uitdagingen in de zorg en daarmee bijdragen aan tijd teruggeven aan de zorg.

Een voorbeeld dat ik vaker hoorde, is dat medewerkers wel heel goed weten hoe ze informatie kunnen vastleggen in het ECD, maar deze informatie niet eenvoudig kunnen ophalen, bijvoorbeeld bij overdracht of multi disciplinair overleg. Ze kijken op verschillende plekken in het ECD om een compleet beeld over een cliënt te krijgen. Denk aan de actuele doelen uit het plan, rapportages van de afgelopen periode, een bejegeningsadvies en de gegevens van de betrokkenen van de cliënt.

Hoe tijd teruggeven aan de zorg?

Er zijn talloze opties om met behulp van een ECD of aanverwante onderdelen zoals een BI-oplossing of app tijd terug te geven aan de zorg. Hoe kun je bijvoorbeeld minder tijd kwijt zijn aan het zoeken naar informatie, het voorbereiden van een evaluatiegesprek, het controleren op volledigheid van een dossier en het bijhouden van je ‘to-do’ lijstjes? Om die vraag te beantwoorden, geef ik organisaties als tip om deze vraag voor te leggen in bijvoorbeeld een werkgroep of aan eindgebruikers. Eindgebruikers weten namelijk precies welke handelingen ze doen en waar ze naar op zoek zijn.

Clickable Dashboard

Een specifiek voorbeeld van hoe ons ECD tijd teruggeeft aan de zorg, is door middel van het Clickable Dashboard. Dit dashboard integreert diverse essentiële gegevens van cliënten op één centrale plek. Als voorbeeld wil je als medewerker in één scherm kunnen zien wat de belangrijkste gegevens van de cliënt zijn. Vooral omdat sommige gegevens ook een relatie met elkaar hebben. Denk bijvoorbeeld aan het combineren van rapportages met risicosignalering, of de samenvatting van de levensgeschiedenis met het bejegeningsadvies. Dat kan met het ‘Clickable Dashboard’ in Fierit. Daarin worden de gegevens die op verschillende plekken zijn vastgelegd, centraal getoond. Zorgverleners kunnen met één klik gedetailleerde informatie bekijken of wijzigen, wat een enorme tijdsbesparing oplevert.

Als voorbeeld kun je zien op het dashboard dat in de risicosignalering is vastgelegd dat de cliënt een verhoogd risico heeft op verslikking en allergisch is voor noten, maar dat er nog geen doelen of vaste afspraken zijn opgesteld. Door op de tegel “Actuele doelen” te klikken, kan het doel worden toegevoegd om een voedingsadvies op te stellen.

Een ander voorbeeld is dat je van de familie hoort dat ze een nieuw telefoonnummer hebben. In het dashboard zie je dat het telefoonnummer van de contactpersoon nog op het oude nummer staat. Door daarop te klikken kom je direct op de plek waar je deze gegevens kunt muteren.

Toekomstvisie

Mijn doel binnen Tenzinger is om organisaties te begeleiden om de volgende stap te maken in de ECD-volwassenheid zoals beschreven door Gartner. Dat hoeft niet in één keer, maar maak bijvoorbeeld een roadmap met optimalisatie thema’s. Begin bijvoorbeeld met het ter beschikking stellen van het clickable dashboard en kijk het volgende kwartaal naar het bewuste gebruik van de takenlijst. Wil je hier meer over weten? Neem dan vooral contact met mij op!

Heeft u een vraag?

Mareille Hulshof

Zorgverslimmer bij Tenzinger

Neem contact opNeem contact op

Interessante artikelen

Klantverhaal06 mei 2021Fierit

De Waerden kiest voor het ECD Fierit

Lees meer op Fierit +
Klantverhaal10 feb 2021Fierit

Zorggroep Noorderboog kiest voor Fierit als ECD in de cloud

Lees meer op Fierit +
Brochure10 sep 2021Fierit

De 10 belangrijkste voordelen van het ECD Fierit

Met ons ECD Fierit worden alle zorg- en administratieve processen geoptimaliseerd en kunnen gegevens op een betrouwbare wijze en volgens wet- en regelgeving worden uitgewisseld.
Lees meer op Fierit +
Klantverhaal13 mei 2024

Digitalisering op Sint Maarten

Papieren dossiers zijn verleden tijd dankzij Fierit

Na meer dan vijftig jaar werken met papieren cliëntendossiers, was de White Yellow Cross Care Foundation (WYCCF) op Sint Maarten toe aan digitalisering. Het had behoorlijk wat voeten in aarde, maar na een soepel implementatietraject, werken de medewerkers van WYCCF sinds 1 februari met Fierit. Tenzinger én WYCCF kijken terug op een mooie samenwerking.

“We waren al jaren bezig met de voorbereidingen om digitaal te gaan werken en het stond als doel in ons strategisch plan”, begint Bregje Boetekees van de White Yellow Care Cross Foundation. “We liepen tegen verschillende dingen aan: informatie over cliënten was verspreid vastgelegd, soms in wel acht verschillende dossiers. Ook wilden we graag groener werken en voorkomen dat we uit onze voegen barsten vanwege de opslag in ons medisch archief. Na interne audits wisten we: dit kan beter.”

Maar ze ontdekten al snel: digitaliseren doe je niet zomaar. “We hebben eerst met een consultant al onze processen beschreven en zijn toen gaan kijken of er leveranciers waren met digitale oplossingen die zouden matchen”, vertelt Bregje verder. “Omdat de gezondheidszorg op Sint Maarten op een vergelijkbare manier is ingericht als in Nederland, was er een voorkeur voor een leverancier uit Nederland. Een aantal leveranciers gaf aan dat ze nog geen Engelstalige oplossingen konden leveren, wat voor ons wel een vereiste was. We gingen er al een beetje vanuit dat we drie jaar te vroeg waren en nog even moesten wachten. Dat veranderde toen Tenzinger enthousiast aangaf dat het Fierit ECD in het Engels te presenteren is.

Een goede adoptie: hoe doe je dat?

Vanuit Nederland ging een team van Tenzinger met deze uitdaging aan de slag. “De processen waren al volledig in kaart gebracht, dus dat hielp”, zegt Pim Post van Tenzinger. “Wij zijn vervolgens gaan kijken hoe we de digitalisering zo slim mogelijk konden aanpakken met de methodieken die we al hadden, zonder heel veel maatwerk te hoeven verrichten. We hebben een basisinrichting gemaakt en daarmee een aantal demosessies voor eindgebruikers georganiseerd. Daardoor hebben we de hele organisatie meegenomen in het besluitvormingsproces en veel draagvlak gecreëerd. Vervolgens zijn er eind 2023 twee collega’s van Tenzinger drie weken naar Sint Maarten gevlogen om Fierit te implementeren.” Een periode waar Pim en zijn collega Mareille Hulshof warme herinneringen aan hebben. “Vanaf de eerste dag was er echt een klik”, zegt Mareille. “We waren direct onderdeel van het team en dat zijn we drie weken lang gebleven. Iedereen is zo lief en vriendelijk tegen elkaar. Het maakt niet uit wie je bent of welke rol je hebt: het was hartverwarmend.”

Na een periode van finetunen en feedback, was het in februari 2024 tijd voor de livegang. “Voor veel medewerkers op Sint Maarten is het werken met computers nieuw”, vertelt Mareille. “Dus soms moesten we echt beginnen met stap één: de computer aankrijgen en inloggen met je gegevens. We hebben het systeem zo herkenbaar en gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt en daarom zijn alle cliënten en een deel van hun gegevens – zorglocatie, zorgproduct- voorafgaand aan de trainingen al in Fierit vastgelegd. Dat was een goed begin.” Nu is het zaak om tot volwaardige dossiers te komen. Dat vraagt inzet van alle betrokkenen, weet Mareille. “Dat gebeurt ook stapje voor stapje”, zegt ze. “Het is echt een overstap van papier, Excel of Word, naar het nieuwe digitale systeem. We hebben heel veel hulp gehad van de maatschappelijk werkers: twee dames die echt keihard hun best hebben gedaan om voor de ouderenzorg en de gehandicaptenzorg al die gegevens te verzamelen en in Fierit vast te leggen. En nu zie je bijvoorbeeld ook dat de paramedici aan het kijken zijn welke documenten ze lokaal op de schijf hebben staan en hoe ze die documenten kunnen uploaden in het documentmanagementsysteem in Fierit.”

Meer tijd aan het bed

Het aanbod vanuit Tenzinger, om cliëntgegevens geautomatiseerd te importeren, sloegen Bregje en Jan Peter bewust af. “Door clientgegevens zelf in te vullen, leer je omgaan met Fierit”, legt Bregje uit. “Het kost nu misschien heel veel tijd, maar uiteindelijk levert het natuurlijk tijd op.” Er zijn ruim 220 mensen die met het nieuwe systeem (gaan) werken: van de groepsleiders tot verplegend personeel, artsen, paramedici en maatschappelijk werkers. Het grootste deel heeft al ingelogd, ziet Jan Peter. “Ik denk dat het merendeel van de gebruikers echt toe was aan automatisering. Je ziet mensen het met ontzettend veel enthousiasme proberen. Ook mensen die het totaal niet gewend zijn om zo te werken. Die vragen hulp aan de early adopters die het dan uitleggen en voordoen. De bereidwilligheid is heel hoog.”

Het kost nu even tijd, maar straks levert het tijd op.

Jan Peter en Bregje hopen dat het gebruik van Fierit uiteindelijk tijd aan bed oplevert en dat gebruikers minder tijd kwijt zijn aan het rapporteren. “Nu is dat nog even andersom, omdat mensen nog moeten leren werken met het systeem. Maar we horen nu al mensen zeggen: ik heb meer tijd over omdat ik niet alles meer in losse mappen hoef te schrijven.” Meer tijd aan het bed is welkom op Sint Maarten, maar het probleem is er minder nijpend dan in Nederland”, vertelt Bregje. “We zijn in de gezegende omstandigheid dat we veel minder tijd kwijt zijn aan verplichte registraties en dat we meer minuten aan het bed hebben dan je in de Nederlandse zorg ziet. Dingen als pyjamadagen in het verpleeghuis en dagen dat je niet gedoucht wordt, zijn hier ondenkbaar.”

Toewijding aan de zorg

Ook bij het vervullen van vacatures ziet Bregje verschillen. “Wij hebben ook steeds meer moeite om vacatures te vullen, maar ik denk dat we mensen hier langer voor de zorg behouden dan in Nederland”, zegt ze. “Daar zie je veel mensen vrij jong weer uitstromen, omdat ze opgebrand raken. De werkdruk is heel hoog en de waardering matig. Hier is de toewijding aan de zorg heel groot en stromen mensen minder uit. Er zijn zelfs veel mensen die op latere leeftijd willen instromen in de zorg. Mensen die na de middelbare school direct moesten gaan werken, omdat er anders geen inkomen was en ze niet de kans hebben gehad om een vervolgopleiding te doen. Die duwen zich nu alsnog door zo’n opleiding heen en komen stage bij ons lopen. Wij proberen ook te investeren in mensen die talent laten zien voor zorg, zoals veel facilitair medewerkers tijdens COVID. Daarnaast is Sint Maarten een relatief jonge migrantenmaatschappij die nog niet zo hard vergrijst. Dat geeft ons nog redelijk wat opties om mensen te vinden voor dit vak.”

Mareille en Pim zagen in hun tijd op Sint Maarten ook wat de zorg op Sint Maarten aantrekkelijk maakt. “Wij hebben vaak gedacht: dit zou een fijne plek zijn om te wonen en te werken”, vertelt Mareille. “Het is een veilige werkomgeving met een open cultuur. Iedereen is zo vriendelijk voor elkaar. Er is zoveel liefdevol contact tussen medewerkers en cliënten, maar ook tussen medewerkers onderling, en dus ook naar ons toe.”

Cultuur van korte lijnen

“Ik denk dat dit ook de cultuur is van ons eiland: vriendelijk en outgoing”, zegt Bregje. “En WYCCF is een platte organisatie, met korte lijnen. We hebben een actief opendeurbeleid, waarbij iedereen altijd binnen kan komen met alle vragen. En dat merk je nu ook met zo’n implementatie van Fierit: mensen durven gewoon te vragen hoe het zit. Momenteel lopen ze de deur plat. Ze zien dingen en komen vragen of het handiger kan, of korter. Dat is een onwijs goed teken. Het betekent dat mensen echt betrokken zijn bij de materie.”

“Ik denk dat dit opendeurbeleid echt goed werkt”, reageert Pim. “Je houdt vanuit alle lagen feeling met wat er speelt binnen de organisatie. Hier wordt het beleid geschreven door medewerkers die dicht bij de zorg staan doordat ze nagenoeg allemaal op de afdeling werken. En daardoor zien die mensen direct wat er speelt bij de eindgebruikers en hebben ze zorginhoudelijke kennis.”

Alle betrokkenen kijken dan ook terug op een leerzaam en bijzonder project. “De samenwerking was er een uit het boekje: perfect”, besluit Jan Peter. “We hebben constant met elkaar gekeken: hoe gaan we dingen pragmatisch aanpakken, hoe zorgen we ervoor dat we verder komen? Af en toe deden we een stapje achteruit, om er daarna weer één naar voor te kunnen doen. Dat was heel fijn.” En die succesvolle samenwerking gaat als een lopend vuurtje rond, zo blijkt. “Ook zorginstellingen op Saba en Sint Eustatius willen de switch gaan maken van papier naar digitaal”, zegt Bregje. Het team van Tenzinger staat al in de startblokken.

De samenwerking was er een uit het boekje: perfect

Over White Yellow Cross

De White Yellow Cross Care Foundation is een particuliere NGO op Sint Maarten, die al meer dan 50 jaar bestaat. De stichting levert 11 verschillende zorgproducten, een combinatie van diensten, waaronder verpleeghuiszorg, ouderenzorg, dagbehandeling psychiatrie, een revalidatiecentrum en hospice, wijkverpleging, kraamzorg, thuiszorg en de gehele verstandelijk gehandicaptenzorg.

 

Ook interessant

Klantverhaal06 mei 2021Fierit

De Waerden kiest voor het ECD Fierit

Lees meer op Fierit +
Brochure10 sep 2021Fierit

De 10 belangrijkste voordelen van het ECD Fierit

Met ons ECD Fierit worden alle zorg- en administratieve processen geoptimaliseerd en kunnen gegevens op een betrouwbare wijze en volgens wet- en regelgeving worden uitgewisseld.
Lees meer op Fierit +
Brochure13 sep 2021Fierit

Het Fierit Medisch- en behandeldossier

Met ons ECD Fierit worden alle zorg- en administratieve processen geoptimaliseerd en kunnen gegevens op een betrouwbare wijze en volgens wet- en regelgeving worden uitgewisseld.
Lees meer op Fierit +
Terug naar alle eventsWebinar19 Mar10:00

Webinar

Kansen met zorgdomotica

Kansen met zorgdomotica

Door het koppelen van verschillende informatiebronnen kan het zorgproces worden verbeterd. We onderzoeken welke rol de data uit domotica kan spelen voor een slimme inzet van zorg. Welke voordelen levert dit op voor de inzet van personeel, of op het gebied van patiënttevredenheid? Welke rol kan AI hierin spelen? In dit webinar neemt Rick Smits je mee in de bevindingen voor een optimaal zorgproces. Meld je hier aan en laat je inspireren!

Quintijn Aman

Zorgverslimmer bij Tenzinger

Bekijk profielBekijk profiel

Meld je aan voor het event

Vul je gegevens in.

Terug naar alle eventsWebinar19 Mar10:00

Webinar

Optimaliseer het potentieel van data binnen regionale samenwerking in de zorg

Ontdek de kansen die data biedt bij regionale samenwerkingen in de zorg

In de webinar gaan wij dieper in op het belang van optimalisatie van data binnen regionale samenwerkingen in de zorg en de trends die deze samenwerkingen vormgeven. Ontdek hoe 6Gorilla’s, als dé expert op het gebied van data in de zorg, je kan ondersteunen bij het realiseren van je data-ambities.

Leer in de webinar alles over het potentieel van data binnen regionale samenwerking in de zorg. Een stap waar zowel data professionals, zorgprofessionals als de client baat bij hebben. Meld je hier aan en laat je inspireren!

Quintijn Aman

Zorgverslimmer bij Tenzinger

Bekijk profielBekijk profiel

Meld je aan voor het event

Vul je gegevens in.

Terug naar alle eventsBeurs9 - 11 Apr09:30

Fit for the future

Zorg & ICT 2024

Ontmoet onze Zorgverslimmers

Op 9, 10 en 11 april staan wij op de vakbeurs Zorg & ICT. Zorg & ICT is het grootste health tech evenement van Nederland én de jaarlijkse ontmoetingsplek waar professionals samen werken aan toekomstbestendige zorg.

Datum: 9, 10 en 11 april 2024

Tijd: 09:30 – 16:30 uur

Locatie: Jaarbeurs Utrecht

Wij vertellen je graag meer over onze slimme oplossingen voor de zorg. Zien wij je in de Jaarbeurs? Schrijf je gratis in.

Ik ben erbij!

 

Medicore onthult UP: een virtuele collega in het ECD

Met de introductie van UP, een innovatieve tool in het EPD/ECD, maakt Medicore een significante sprong vooruit. UP helpt zorgverleners om in één oogopslag belangrijke informatie en signalen te zien, zodat ze meer tijd overhouden voor zorg. In plaats van zoeken in verslagen, visualiseert UP de meest relevante informatie automatisch.

​​​​​​​Ontdek hoe UP zorgt voor meer ruimte in je hoofd en meer tijd in je agenda.

Sprekers: Siep Kosse, directeur Medicore en Maarten van Vulpen, Product manager Medicore

Dinsdag 9 april | 11:30 – 12:00 uur | Theater 5

Meld je aan voor dinsdag

 

Donderdag 11 april | 11:30 – 12:00 uur | Theater 5

Meld je aan voor donderdag

Hoe geeft hyperautomation tijd terug voor jouw zorgorganisatie?

Zie jij steeds vaker de term hyperautomation voorbij komen en vraag je je af of en hoe je het kunt inzetten voor jouw zorgprocessen? Dan wil je deze sessie niet missen. Data- en analyticsconsultant en hyperautomation expert Quintijn Aman van 6G laat je zien wat hyperautomation is, hoe je het goed kunt inzetten voor jouw processen, wat de basisvoorwaarden zijn voor succes en hoe hyperautomation tijd teruggeeft in jouw zorgorganisatie.

Na deze sessie loop je met een dosis inspiratie en praktische tips de zaal uit.

Dinsdag 9 april | 13:30 – 14:00 uur | Theater 1
Spreker: Quintijn Aman, Consultant Data & Analytics bij 6Gorilla’s

Meld je aan

Ontdek de mogelijkheden van AI in jouw ECD

Lijkt het jou ook fijn als je gewoon een vraag kan stellen aan het ECD, in plaats van een heel dossier door te moeten zoeken? Het kan met een AI-assistent in het ECD! Net als het omzetten van een overdrachtsverslag naar een tekst die begrijpelijk is voor cliënten en verwanten, of het automatisch vertalen van het cliëntdossier naar de moedertaal van de cliënt.

Ontdek in deze sessie hoe AI er voor kan zorgen dat jij meer tijd voor zorg krijgt!

Woensdag 10 april | 11:30 – 12:00 uur | Theater 5
Sprekers: Pim Post, Teamlead Projectmanagement en Luna de Rooij, Consultant Fierit

Meld je aan
Terug naar alle eventsEvent23 Apr00:00

6Gorilla's Healthcare BI event

Healthcare BI middag – Data Visualisatie

Data Visualisatie in de zorg

6Gorilla’s Healthcare BI middag

Op 23 april 2024 vindt weer een 6Gorilla’s Healthcare BI middag plaats. Het wordt een middag vol inspiratie, kennisdeling en netwerkmogelijkheden op het gebied van Business Intelligence in de zorg. Het thema van deze middag is data visualisatie. 

Bij 6Gorilla’s roepen wij op: zorg slimmer samen! Onze community events en initiatieven bieden een platform voor professionals in de zorg. Een uitbreiding van je resources. Een plek om best practises te delen, vragen te stellen en om contact te maken voor mogelijke co-creatie projecten op het gebied van data, BI en data science.

Meld je aan voor een middag vol inspiratie, kennisdeling en netwerkmogelijkheden.

Programma 23 april

Thema Data Visualisatie

Het programma is ontwikkeld voor Informatiemanagers, Hoofd Bedrijfsvoering en Business Intelligence professionals (en soortgelijke functies) werkzaam bij zorgorganisaties.

09:00 – 12:00
Optioneel: Consultancy contact moment
Werk bij ons op kantoor aan je eigen projecten met ons team van data experts binnen handbereik

12:00 – 13:00
Lunch en inloop
Pak in de kantine een broodje en haak aan bij de lunch

13:00 – 14:45
Invulling volgt

14:45 – 16:00
Break-out sessie: case reviews
Praat met een groep gelijkgestemde over zowel de praktische kant van data analyse als de uitdagingen die komen kijken bij het in gebruik laten nemen van dashboards door de eindgebruiker. Tip: bereid vooraf je eigen case voor om met de groep te bespreken.

16:00 – 17:00 
Borrel

Het event vindt plaats in Utrecht. Locatie volgt.

 

Ben jij erbij?!

Meld je aan voor een middag vol inspiratie, kennisdeling en netwerkmogelijkheden.

 

Over 6Gorilla’s

6Gorilla’s ondersteunt het datateam, management en zorgpersoneel met expertise, data oplossingen, data infrastructuur en een volledig beheerd dataplatform

Meld je aan voor het event

Vul je gegevens in.

Terug naar alle eventsEvent23 Jan00:00

Community event

Healthcare BI middag

Laat data met data praten, en mensen met mensen

6Gorilla’s Healthcare BI middag 23 januari

Op 23 januari 2024 vindt de tweede 6Gorilla’s Healthcare BI middag plaats. Het wordt weer een middag vol inspiratie, kennisdeling en netwerkmogelijkheden op het gebied van Business Intelligence in de zorg.

Bij 6Gorilla’s roepen wij op: zorg slimmer samen! Onze community events en initiatieven bieden een platform voor professionals in de zorg. Een uitbreiding van je resources. Een plek om best practises te delen, vragen te stellen en om contact te maken voor mogelijke co-creatie projecten op het gebied van data, BI en data science.

In de ochtend is er gelegenheid om te werken vanuit het kantoor van 6Gorilla’s met ons team van data experts binnen handbereik. Om 12:00 uur ben je van harte welkom voor een gezamenlijke lunch. Het plenaire programma begint om 13:00 uur en omvat een inspiratiesessie over de nieuwste BI-trends en de recente ontwikkelingen bij 6Gorilla’s. Een klant van 6Gorilla’s zal een best practice delen en tijdens de break-outsessie krijgen alle deelnemers de mogelijkheid om samen de meegebrachte cases te bespreken.

Programma

Het programma van 23 januari is ontwikkeld voor Informatiemanagers, Hoofd Bedrijfsvoering en Business Intelligence professionals werkzaam bij zorgorganisaties. Er wordt momenteel hard gewerkt aan het finetunen van het programma. Meld je aan om op de hoogte te blijven!

Het event vindt plaats in het kantoor van Tenzinger/6Gorilla’s aan de Kanaalweg 29 te Utrecht.

 

Ben jij erbij?!

Meld je aan voor een middag vol inspiratie, kennisdeling en netwerkmogelijkheden.

Meld je aan voor het event

Vul je gegevens in.

Terug naar alle eventsCongres16 Nov08:30

Ahoy Rotterdam

Mobile Healthcare Ahoy Rotterdam

Zien wij jou op Mobile Healthcare?

Op 16 november staat het team van 6Gorilla’s op het Mobile Healthcare congres in Ahoy Rotterdam. Het belooft een mooie dag te worden met inspirerende key-notes en de mogelijkheid om meer te leren over data, innovatie en de transformatie van denken naar doen.

 

De 4 hoofdlijnthema’s van het congres zijn

  • Healthy life through data
  • Verbinding zorg en sociaal domein
  • Ecosysteem gedachte
  • Transitie naar betaalbaar en bemensbaar

Het congres is speciaal ontwikkeld voor bestuurders, directie, management en projectleiders, zorgverzekeraars, gemeenten, beleidsadviseurs, eerstelijns en tweedelijnszorgartsen en zorgaanbieders in het sociaal domein.

 

Bezoek onze sessie!

Om 15:30 staat Quintijn Aman, Consultant Data & Analytics, 6Gorilla’s op het podium met een sessie over datavolwassenheid:

Datavolwassenheid: de sleutel tot een toekomstbestendige zorgorganisatie
Een datavolwassen zorgorganisatie is een toekomstbestendige zorgorganisatie. In deze sessie bespreken we hoe een goede toepassing van data kan helpen om de zorg betaalbaar en bemensbaar te maken én delen we tools en best practices waarmee zorgorganisaties direct mee aan de slag kunnen om hun datavolwassenheid te vergroten.

  • Rol data bij een toekomstbestendige zorgorganisatie
  • Mogelijkheden voor groei in datavolwassenheid
  • Tools & best practices om direct mee aan de slag te gaan

Wij zien je graag op 16 november bij onze stand of als deelnemer van onze sessie over datavolwassenheid. Met onze VIP link krijg je gratis toegang tot het congres.

Gratis toegang met onze VIP link

Wij zien je graag op 16 november bij onze stand of als deelnemer van onze sessie over datavolwassenheid. Met onze VIP link krijg je gratis toegang tot het congres.

Meld je gratis aan