Zorgverslimmer bij Tenzinger

Mareille Hulshof

"Keep it simple, and stay Lean. Laten we op zoek gaan naar bottlenecks in processen en die wegwerken. Maak processen niet onnodig complex, focus op registratie bij de bron en zet de eindgebruiker centraal."

Biografie

In 2014 heb ik mijn opleiding Health Sciences afgerond aan de Universiteit Twente. In hetzelfde jaar ben ik gestart als Consultant bij de voorloper van Tenzinger. Mijn doelstelling in deze functie is om bij te dragen aan efficiëntie in dagelijkse zorgprocessen. Mijn focus ligt op de processen voor planning en verantwoording en diverse zorgmodules in het ECD, zoals de implementatie van Methodieken om Zorgplannen op te stellen en te evalueren. Zo heb ik Stichting ZINN begeleid met de implementatie van Mikzo; ze zijn als 1e zorginstelling in Nederland gaan werken met deze methodiek die bijdraagt aan de vermindering van registratielasten en een volledig, overzichtelijk en compact zorgplan oplevert. Het geeft mij voldoening om hieraan bij te kunnen dragen als consultant.

Mini CV

  • Hart voor de zorg
  • Health Sciences
  • Senior Functional Consultant voor het product Fierit
  • Liefhebber van reizen en fotografie (amateur)

Stel een vraag aan Mareille

Blogs van Mareille

Blog19 jun 2023

GRIP op probleemgedrag

GRIP op probleemgedrag is een effectieve methode bij ouderen met dementie. Probleemgedrag – of onbegrepen gedrag – komt veel voor bij verpleeghuisbewoners met dementie.
Lees meer +
Blog27 jul 2021

Wet zorg en dwang: aanlevering toezichtsinformatie

Lees meer +
Blog29 jul 2020

Hoe zorg je dat je cliënt meer in de regie is?

Lees meer +
Blog18 jun 2020

Het belang van MIC

Lees meer +