Zorgverslimmer bij Tenzinger

Iris Gielen

"Samen op weg naar verandering! Door de medeweker intensief te betrekken bij de transitie, zorg ik voor langdurige oplossingen binnen de zorgorganisatie."

Biografie

Als Business Consultant help ik zorgorganisaties bij verschillende verandertrajecten op het gebied van mens en proces. Door met een kritische blik te kijken naar de huidige werkzaamheden krijg ik inzicht in de mogelijke verbeteringen van processen voor de patiënt, de medewerker en de zorginstelling in het geheel. Mijn ervaring bij uiteenlopende opdrachtgevers heeft mij geleerd dat een duurzame borging van de verandering in de organisatie alleen mogelijk is als je dit samen aanpakt.

Mini CV

  • Business Consultant bij Tenzinger
  • Gezondheidswetenschapper
  • Vasthoudend
  • Passie voor koken

Stel een vraag aan Iris

Interessante bijdragen van Iris:

Blog07 jul 2022

Value Based Healthcare geeft tijd terug aan de zorg

Value Based Healthcare, ook wel waardegedreven zorg genoemd, gaat over het verbeteren van de gezondheidszorg door nadruk te leggen op gezondheidsuitkomsten in plaats van kosten.
Lees meer +
Opname07 okt 2021

Met een gezonde cultuur op weg naar de ideale zorgorganisatie

Waarom is cultuur zo belangrijk in je zorgorganisatie? Is er binnen jullie organisatie sprake van een controle- of van een commitmentcultuur?
Lees meer +
Opname27 sep 2021

De optimale structuur van jouw zorgorganisatie

Business Consultants Iris Gielen en Rogier Venhoeven leggen uit hoe en waarom structuur de ruggengraat van een organisatie is.
Lees meer +