Zorgverslimmer bij Tenzinger

Vincent Regtop

“Zorgorganisaties die hun cliënten centraal willen stellen moeten óók hun medewerkers centraal stellen. Die visie drijft mij om werken in de zorg efficiënter, makkelijker en leuker te maken.”

Biografie

De zorg staat voor een grote opgave als we willen dat in 2040 de kwaliteit en toegankelijkheid van zorg behouden blijft. Dat betekent dat zorgorganisaties continu moeten veranderen om aan de toenemende zorgvraag te kunnen blijven voldoen. In mijn werk als Business consultant vind ik het niet alleen belangrijk om na te denken over de vraag hoe we de zorg in beweging krijgen en processen kunnen optimaliseren, maar vooral hoe we mensen in beweging krijgen. Hoe zorgen we ervoor dat mensen een nieuw systeem of een nieuwe manier van werken accepteren? Een integrale blik op verandering, waar zo vroeg en adequaat mogelijk medewerkers bij worden betrokken, zijn essentieel om te voorkomen dat veelbelovende projecten in het water vallen.

Mini CV

  • Business consultant bij Tenzinger
  • Achtergrond in Gezondheidswetenschappen en HRM
  • Pianospeler
  • Fan van de Italiaanse keuken

Stel een vraag aan Vincent

Interessante bijdragen van Vincent:

Blog18 mei 2023

Personeel behouden in de zorg? Luister naar je ZZP-ers

Wil je personeel behouden zorg? Luister dan goed naar wat ZZP-ers je vertellen over hun beweegredenen voor zichzelf te beginnen.
Lees meer +
Blog18 mei 2022

Niet alleen ‘extra handjes’, maar ook extra oren en ogen

Op zoek naar tijdelijke ondersteuning op de zorgadministratie? Onze Tenzinger business consultants zijn niet alleen extra handjes, maar kijken tegelijkertijd hoe processen verbetert kunnen worden.
Lees meer +