Podcast13 apr 2023

Tenzinger Talk | Op zoek naar meer tijd voor zorg

Personeelstekort in de zorg

Tenzinger CEO Boris Hololtcheff gaat in de podcastreeks ‘Op zoek naar meer tijd voor zorg’ in gesprek met zorgbestuurders over de uitdagingen die zij zien en de oplossingen waar ze op wachten. Wat hebben zij nodig, zodat hun medewerkers meer tijd krijgen op de werkvloer? En, wat kan Tenzinger voor hen betekenen?

Willine Geluk

Zorgverslimmer bij Tenzinger

Bekijk profielBekijk profiel

In deze aflevering praat Boris Hololtcheff met zorgbestuurder Marco Meerdink.

Het personeelstekort in de zorg is wat Marco noemt ‘een fact of live’. Iets wat we niet op korte termijn oplossen en waar we slimmer mee om moeten gaan. Marco is bestuurder bij ouderenzorgorganisatie Careyn, die zowel zorg thuis aan 20.000 cliënten als 2000 cliënten in zorgcentra levert.

In deze aflevering bespreken we met Marco tal van oorzaken, hoe het toch komt dat het aantal ZZP-ers in zorgberoepen enorm stijgt en wat zorgorganisaties kunnen doen om een aantrekkelijkere werkgever te worden.

Luister de podcast hieronder of via Spotify of Apple.

 

Neem contact op

Boris Hololtcheff

Zorgverslimmer bij Tenzinger

Neem contact opNeem contact op

Ook interessant

Podcast08 mei 2023

Boris in gesprek met Jeroen Slootmans

In deze aflevering praat Tenzinger CEO Boris Hololtcheff met zorgbestuurder en innovator in jeugd- en ouderenzorg Jeroen Slootmans over hun gezamenlijke passie: innoveren in de zorg.
Lees meer +
Podcast20 mrt 2023

Zo behoud je young professionals voor de zorgsector

In deze podcast praat Willine Geluk met Zorgverslimmer en HRM-expert Vincent Regtop over het behoud van young professionals in de zorgsector. 
Lees meer +
Whitepaper09 nov 2021Medicore

Beter wachtrijmanagement met de Tenzinger wachtrijverslimmers

De wachtlijsten in de zorg groeien al jaren. En hoewel iedereen het belang ziet van het goed meten van de werkelijke wachttijden, zijn het verstrekken van inzicht in wachttijden en capaciteit taken die in de meest zorgorganisaties worden overgelaten aan secretariaten of zorgadministraties.
Lees meer op Medicore +

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zo ben jij elke maand op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de zorg!

Door op de button te klikken ga je akkoord met het Tenzinger privacy statement.