Podcast20 mrt 2023

Tenzinger Talk Podcast

Zo behoud je young professionals in de zorg

In deze podcast praat Willine Geluk met Zorgverslimmer en HRM-expert Vincent Regtop over het behoud van young professionals in de zorgsector.

Willine Geluk

Zorgverslimmer bij Tenzinger

Bekijk profielBekijk profiel

Het is crisis in de zorg. Teveel vacatures en te weinig personeel. Nieuwe instroom is belangrijk, zeker van young professionals. Maar deze groep verlaat binnen 2 jaar weer massaal de zorg. Terwijl zij juist voor vernieuwing en slimme dingen in de zorg moeten zorgen om het betaalbaar te houden.

Hoe houden we het werk in de zorg voor young professionals wel aantrekkelijk? Wat zijn hun behoeftes en drijfveren? Hierover praten we in Tenzinger Talk met Business consultant Vincent Regtop, die naast een achtergrond in gezondheidswetenschappen en strategisch HRM zelf ook young professional is. Hij legt dus met gemak de vinger op de zere plek. Maar vooral geeft Vincent in deze aflevering tips over wat organisaties zouden kunnen doen om young professionals juist wel te binden.

Luister de podcast hieronder of via je favoriete podcast app!

 

Neem contact op

Vincent Regtop

Zorgverslimmer bij Tenzinger

Neem contact opNeem contact op

Ook interessant

Whitepaper09 nov 2021

Beter wachtrijmanagement met de Tenzinger wachtrijverslimmers

De wachtlijsten in de zorg groeien al jaren. En hoewel iedereen het belang ziet van het goed meten van de werkelijke wachttijden, zijn het verstrekken van inzicht in wachttijden en capaciteit taken die in de meest zorgorganisaties worden overgelaten aan secretariaten of zorgadministraties.
Lees meer +
Whitepaper19 okt 2021

5 tips om de regeldruk in de zorg te verlagen

We delen 5 bezuinigingen in administratie die we met elkaar moeten doorvoeren om die regeldruk daadwerkelijk naar beneden te krijgen.
Lees meer +
Brochure16 jun 2022

Brochure Business consultancy

Onze Business consultants zijn experts in het optimaliseren van de bedrijfsvoering in de zorg. Lees in de brochure hoe wij jou (tijdelijk) kunnen ondersteunen.
Lees meer +

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zo ben jij elke maand op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de zorg!