Opname01 apr 2021

Financiering in de jeugdzorg

De Afsprakenkaart: van chaos naar overzicht en inzicht

Op donderdag 1 april vond het het webinar ‘De Afsprakenkaart: van chaos naar overzicht en inzicht’ plaats. Tenzinger ging in gesprek met Marco Schultink van Praktijk Rigtering over zijn ervaring. Ook geeft het Ketenbureau i-Sociaal Domein een presentatie hierover. De Afsprakenkaart is het hulpmiddel bij het terugdringen van contractdiversiteit in de Wmo en jeugdzorg. Wil je meer weten over de Afsprakenkaart? In dit whitepaper dat in samenwerking met Ketenbureau i-Sociaal Domein is opgesteld lees je meer.

Bekijk profielBekijk profiel

Afsprakenkaart in de praktijk

Robin Bertus, projectleider Afsprakenkaart bij het Ketenbureau, vertelt tijdens dit webinar over de visie achter dit project en hoe de eerste versie tot stand is gekomen. Bij de ontwikkeling is ook een klankbordgroep van gemeenten en zorgaanbieders betrokken. Marco Schultink van Praktijk Rigtering vertelt over zijn ervaringen vanuit de zorgorganisatie en Martin Doeve, van regiogemeente Arnhem, vertelt vanuit het perspectief van de gemeente.

Ben je benieuwd naar hun ervaringen met de Afsprakenkaart? Tijdens het webinar gaan ze hierop in. Het webinar wordt gehost door Amy Ahluwalia, Productstrateeg bij Tenzinger. Tenzinger is als één van de weinige ICT-leveranciers betrokken bij de totstandkoming.

Ben jij benieuwd naar:

  • Het achterliggende idee
  • De tot standkoming hiervan
  • De implementatie
  • En de verdere ontwikkeling?

Vul je gegevens in het formulier en bekijk de opname van dit webinar!

Dit webinar is geschikt voor onder andere zorgmanagement, concern controllers, financieel managers, beleidsmedewerkers, contractmanagers, inkopers.

Bekijk de opname

Vul onderstaand formulier in en ontvang de opname van het webinar.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zo ben jij elke maand op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de zorg!